Recent

Campus

In juli zijn de Olympische Spelen in Parijs. Delftse topsporters staan in de startblokken om mee te doen. Hoe ziet hun leven eruit en hoe staan ze ervoor? Deel 8: zwemmer Sean Niewold.

Campus

Wie kent het niet, het bord bij de langgerekte bouwput op het Mekelpark: ‘Volgend jaar rijdt hier tramlijn 19’. Dit jaar is het twintig jaar geleden dat de TU Delft akkoord ging met de aanleg van een tramlijn over de campus. Waarom rijdt de tram nog niet? Een reconstructie.

Campus

De Inspectie van het Onderwijs was in haar rapport over sociale veiligheid aan de TU Delft kritisch over de rol van de raad van toezicht (rvt). Demissionair Onderwijsminister Dijkgraaf heeft daarna meerdere gesprekken gevoerd met de rvt en in een brief vier aandachtspunten meegegeven. In dit interview reageert voorzitter Tijo Collot d’Escury namens de voltallige raad van toezicht.

Campus

Het aantal studenten in Delft verminderen door ook in Rotterdam onderzoek te doen en onderwijs aan te bieden. Dat plan moet de stad en de campus in Delft verlichting geven, maar het is nog geen feit. Hoe moet het in de tussentijd met de drukte in Delft? En hoe verhouden de locaties zich straks tot elkaar? Delta vroeg het vice-rector Rob Mudde en ME-decaan Fred van Keulen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Delta-nieuwsbrief. Elke week sturen we je onze beste verhalen rechtstreeks in je inbox!

* verplicht veld
Je status