Campus

Recent

Campus

Het is inmiddels de achtste dag dat er een tentenkamp bij de TU Delft Library staat. Pro-Palestijnse activisten streken daar donderdagmiddag neer. Ze zijn van plan te blijven tot de universiteit hun eisen, waarvan de belangrijkste het verbreken van de banden met Israëlische onderwijsinstellingen is, inwilligt. In dit liveblog doet Delta verslag.

Campus

In juli zijn de Olympische Spelen in Parijs. Delftse topsporters staan in de startblokken om mee te doen. Hoe ziet hun leven eruit en hoe staan ze ervoor? Deel 3: roeier Laila Youssifou.

Campus

Sinds donderdagmiddag hebben pro-Palestina-actievoerders tenten opgezet op het dak van de universiteitsbibliotheek van de TU Delft. Ze zijn van plan te blijven tot de universiteit hun eisen, waarvan de belangrijkste het verbreken van de banden met Israëlische onderwijsinstellingen is, inwilligt. In dit liveblog deed Delta verslag van de eerste twee dagen.

Campus

In juli zijn de Olympische Spelen in Parijs. Delftse topsporters staan in de startblokken om mee te doen. Hoe ziet hun leven eruit en hoe staan ze ervoor? Deel 2: hockeyer Justen Blok.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Delta-nieuwsbrief. Elke week sturen we je onze beste verhalen rechtstreeks in je inbox!

* verplicht veld
Je status