Student redt man uit water: ‘Je denkt er niet bij na’

InHolland-student Casper verrichtte zaterdagnacht een heldendaad. Op de weg terug van een barbecue op zijn hockeyclub was hij er langs de Oostpoortweg in Delft getuige van hoe een auto in het water belandde. Dat schrijft Omroep West maandag. De student sprong erin en redde zo het leven van de bestuurder.

Casper twijfelde geen moment, trok zijn kleren uit en sprong erachteraan, vertelt hij aan de regionale omroep. “Het gebeurt heel snel. Je denkt er niet bij na. Ik dacht alleen maar dat iemand moest kijken of de bestuurder oké is, en of er nog meer mensen in de auto zaten.”

Nadat de student de automobilist uit het water had geholpen, nam het voorval een verrassende wending. De bestuurder zei dat hij niet in contact kon komen met de politie, vertelt Casper aan Omroep West. Na een bedankje rende hij weg.

De even later gearriveerde politie heeft nog geprobeerd hem te vinden, maar tevergeefs, schrijft de omroep. Ook laat de politiewoordvoerder aan Omroep West weten dat het niet bekend is hoe de auto in de sloot is beland. Beelden van het voorval zijn te zien bij Regio15.

Comments are closed.