Campus

Zingende barkeepers

Altijd al je favoriete barkeeper willen zien zingen en hossen? Grijp je kans. De Delftse horeca trakteert zichzelf op een feestje, waar iedereen welkom is.

Het Delfts Barkeepersgala vindt ter gelegenheid van het slot van de Kelnerrace plaats. De bekendste Delftse kroegen sturen afgevaardigden. Das Band, een van de leukste feestbands van het moment, verzorgt de muziek. Enkele barmannen en -vrouwen hebben al beloofd om met de band op het podium live een nummer te vertolken. Meligheid ten top, maar het is zeker een feestje waar nog lang over wordt nagepraat.

Delfts Barkeepersgala. Zondag 2 september in Speakers. Aanvang: 20.30 uur.

Altijd al je favoriete barkeeper willen zien zingen en hossen? Grijp je kans. De Delftse horeca trakteert zichzelf op een feestje, waar iedereen welkom is. Het Delfts Barkeepersgala vindt ter gelegenheid van het slot van de Kelnerrace plaats. De bekendste Delftse kroegen sturen afgevaardigden. Das Band, een van de leukste feestbands van het moment, verzorgt de muziek. Enkele barmannen en -vrouwen hebben al beloofd om met de band op het podium live een nummer te vertolken. Meligheid ten top, maar het is zeker een feestje waar nog lang over wordt nagepraat.

Delfts Barkeepersgala. Zondag 2 september in Speakers. Aanvang: 20.30 uur.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.