Campus

www.westerpop.nl

Gratis naar een concert én gratis naar Theater De Veste; daar valt weinig aan te party-spotten. Al lukt het bij een voorronde voor de Peter Tetteroo Bokaal op Westerpop natuurlijk altijd wel een gratis biertje te snaaien.


Wat: Voorrondes Peter Tetteroo Bokaal

Waar: Theater de Veste, Delft

Wanneer: 5 en 12 juni 2013

prijs: Gratis

PARTYPROGNOSE: 745 Inzendingen kwamen er op de inschrijving voor de zestiende Peter Tetteroo Bokaal: de popprijs voor lokaal talent met een plekje op het podium van Westerpop toe, 30 augustus. Aan muzikale aspiraties geen gebrek in Delft en regio. Maar je belandt niet zomaar op dat podium, dus selecteerde de jury van de Peter Tetteroo Bokaal negen bands. Zij strijden de komende weken voor één van de drie plaatsen op het festival én de felbegeerde popbokaal, in gratis toegankelijke voorrondes in Theater De Veste.


Bandjes, een theaterzaal, gratis – daar lopen wij warm voor. Béétje jammer dat we de eerste net misten op 29 mei, met Bang the Skillet, Ahmshere en Pangea op het podium. Gelukkig krijgen we twee herkansingen, op 5 en 12 juni, met namen als Bombilate, Farris, Kelly wants to fly, Princeton, Audiodaycare en 27 Ways to Win. Genoeg om op zijn minst een uur de voetjes van de vloer te krijgen – al dan niet met geniepig gescoord biertje in de hand. We blijven natuurlijk wel de Partyspotters.


Het mooie aan de Peter Tetteroo Bokaal (tot 2002 nog de Westerpop Lokaal Bokaal, maar omgedoopt na het overlijden van de Delftse TeeSet-zanger en Lokaal Bokaal-voorzitter Peter Tetteroo): je mag als bezoeker nog meestemmen ook. De eerste kandidaat is al geselecteerd. Gemiste kans voor ons, maar met een gezonde dosis geldingsdrang maken wij ons alvast op voor de komende twee rondes. Wij willen Pangea en Audiodaycare natuurlijk gewoon live zien op Westerpop. Kom op: jaarclub, studiemaatjes en huisgenoten mee – meeste stemmen gelden!www.westerpop.nl

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.