Campus

TU-condooms

Condooms en de TU. Een combinatie die je niet snel verwacht. Toch gebruikt de TU het rubberen voorwerp in een reclamecampagne voor de komende rubberweek.

Een van de vele lezingen die Studium Generale organiseert gaat over condooms. Joris de van der Schueren, medewerker van Studium Generale: ,,Ieder jaar hebben we een materialenreeks. Nu hebben we voor rubber gekozen. We wilden het daarbij niet alleen over bijvoorbeeld autobanden hebben.%% Studium Generale heeft roze ansichtkaarten laten drukken. Daarop staat, zo lijkt het, een silhouet van een naakte vrouw. En aan iedere kaart zit een (elektronisch getest) condoom vast. Maar vindt de TU het niet vervelend om geassocieerd te worden met condooms? Van der Schueren: ,,Als je mensen wil trekken, moet je opvallen. Dat is in ieder geval gelukt. De TU zal met deze campagne geen problemen hebben. Een condoom is namelijk een hightech product. Er is veel onderzoek naar gedaan en het is nog steeds in ontwikkeling. Wij worden voor de grap wel eens Studium Genitale genoemd. Wanneer we onze naam tijdelijk daarin zouden veranderen, denk ik dat we wel in de problemen komen met de TU.” (LH)

Condooms en de TU. Een combinatie die je niet snel verwacht. Toch gebruikt de TU het rubberen voorwerp in een reclamecampagne voor de komende rubberweek. Een van de vele lezingen die Studium Generale organiseert gaat over condooms. Joris de van der Schueren, medewerker van Studium Generale: ,,Ieder jaar hebben we een materialenreeks. Nu hebben we voor rubber gekozen. We wilden het daarbij niet alleen over bijvoorbeeld autobanden hebben.%% Studium Generale heeft roze ansichtkaarten laten drukken. Daarop staat, zo lijkt het, een silhouet van een naakte vrouw. En aan iedere kaart zit een (elektronisch getest) condoom vast. Maar vindt de TU het niet vervelend om geassocieerd te worden met condooms? Van der Schueren: ,,Als je mensen wil trekken, moet je opvallen. Dat is in ieder geval gelukt. De TU zal met deze campagne geen problemen hebben. Een condoom is namelijk een hightech product. Er is veel onderzoek naar gedaan en het is nog steeds in ontwikkeling. Wij worden voor de grap wel eens Studium Genitale genoemd. Wanneer we onze naam tijdelijk daarin zouden veranderen, denk ik dat we wel in de problemen komen met de TU.” (LH)

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.