Onderwijs

Studeren en ondernemen

De YES!Delft Student Board is een nieuw initiatief van YES!Delft dat volgend jaar van start gaat. Een bestuur van vijf studenten gaat de eerste ondernemersvereniging van Delft runnen die speciaal bedoeld is voor studenten. Deze vereniging vormt de brug tussen studeren en ondernemen.

Het doel hiervan is om studenten in staat te stellen de essentie van ondernemen te beleven, kennis te vergaren, informatie in te winnen en ervaring te krijgen door te doen. De Student Board zal een groot scala aan nieuwe en reeds bestaande activiteiten organiseren om studenten in contact te brengen met ondernemerschap, variërend van bijvoorbeeld business cases en workshops tot een reis naar Silicon Valley in San Francisco.
De YES!Delft Student Board biedt een dynamisch netwerk van studenten, professionals en technostarters met interesse in ondernemerschap. Daarnaast volgt deze vereniging het ontwikkelingstraject van de bij YES!Delft gevestigde technostarters op de voet. Denk aan de champagnemomenten bij een doorbraak, de spanning voor een belangrijke presentatie en de groei van een onderneming.
Het opzetten van een nieuwe vereniging en alles wat daarbij komt kijken, vergt wat lef, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Bijpassende slogan luidt dan ook: “Durf jij te springen?” In het kader hiervan is er 14 mei een dag georganiseerd met een bijpassende bungee trampoline. Onder het genot van goede tunes en wat hapjes en drankjes waagden velen de sprong.

Jij volgend jaar actief met ondernemen in de Student Board?
Momenteel zijn we op zoek naar enthousiaste pioniers die de Student Board volgend jaar mede op de kaart gaan zetten. Dus voel jij je aangetrokken tot ondernemerschap, techniek en de nieuwste ontwikkelingen? Ben jij ambitieus en een echte pionier? En wil je je management- en organisatietalent verder ontwikkelen? Dan is de YES!Delft Student Board iets voor jou!
De Student Board biedt jou de kans om:
•    iets geheel nieuws op te zetten;
•    heel dicht bij de topondernemers van de toekomst te staan;
•    deel uit te maken van een ondernemend netwerk;
•    zelf te ondernemen bij de organisatie van activiteiten zoals een reis naar Silicon Valley, ondernemerschapsworkshops, cases bij technostarters etc.;
•    jezelf te ontwikkelen binnen de personal entrepreneurship track;
•    bestuurs- en managementervaring op te doen;
•    een super leuk en ondernemend jaar te hebben!
Ben je geïnteresseerd in de Student Board of de activiteiten die komen gaan? Kijk dan snel op www.yesdelft.nl/student of neem even contact op met Jan Pieter Versluijs.

If you’d like to comment on anything appearing on the English Page or on a university-related matter, or if you have a question or suggestion for us, send your emails to d.mcmullin@tudelft.nl. We welcome all feedback from our readers. Letters intended for publication should include your name and be no longer than 350 words. This edition of Delta is also available online at www.delta.tudelft.nl, where you can also access the English Page archive.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.