Campus

Problemen R&O-formulier opgelost

De problemen met de digitalisering van het R&O-formulier zijn opgelost. Medewerkers kunnen hun resultaten van het afgelopen jaar nu wél invullen.

(Screenshot digitaal R&O-formulier)

 

Enkele weken geleden bleek er een fout te zitten in de digitale versie van het formulier waarop medewerkers hun resultaten en ontwikkeling (R&O) van het afgelopen jaar moeten invullen. Er ontbrak een vak voor het invullen van de resultaten van de vorige periode. Volgens de ondernemingsraad dwong het formulier medewerkers daardoor meteen zichzelf te beoordelen met een score.

Dat was nooit afgesproken met de leverancier, aldus directeur Human Resources (HR) Ingrid Halewijn. Medewerkers moesten een vakje ‘niet van toepassing’ kunnen aanklikken, maar het ‘vinkje’ daarvoor was weggevallen. Volgens Halewijn is het vinkje sinds afgelopen donderdag weer te vinden. “Ik heb afgelopen weekend zelf ook in het systeem gewerkt en het deed het perfect. Ook vanuit huis.”

Mocht het toch niet lukken dan raadt Halewijn medewerkers aan contact op te nemen met het HR Contact Centre via hrservices@tudelft.nl of +31(0) 15 27 89000. Volgens Halewijn kreeg HR de afgelopen tijd al diverse vragen over het formulier. Op de medewerkersportal zijn antwoorden op veelgestelde vragen te vinden.

Nieuwsredacteur Connie van Uffelen

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

c.j.c.vanuffelen@tudelft.nl

Comments are closed.