Kort

Marien van der Meer nieuw cvb-lid

Marien van der Meer wordt vanaf augustus vice president operations in het college van bestuur van TU Delft. Ze vervangt daarmee Nicoly Vermeulen, die in januari aftrad.

Van der Meer werkt momenteel als chief financial and operating officer en lid van het raad van bestuur voor het Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut. “Als bestuurder bij medische instellingen heeft zij ruime ervaring in het begeleiden van financiële bedrijfsprocessen, vastgoed, HR, IT en campusontwikkeling. Zij is ook een goede teamspeler – in combinatie met haar inhoudelijke deskundigheid maakt dit haar zeer geschikt om het college van bestuur te completeren”, licht Jeroen van der Veer, voorzitter van de raad van toezicht van de TU Delft, de keuze voor Van der Meer toe. 

Van der Meer studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en werkt nu zo’n 10 jaar als bestuurder. Voordat ze aan de slag ging bij het Antoni van Leeuwenhoek was ze lid van de Organisation for European Cancer Institutes en van de Amsterdamse AI-coalitie en was ze voorzitter van de raad van bestuur van revalidatiecentrum Sophia Revalidatie.

Nieuwsredacteur Annebelle de Bruijn

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

a.m.debruijn@tudelft.nl

Comments are closed.