Kort

Delta zoekt student-fotograaf

Heb jij ervaring als fotograaf, ben je in het bezit van een goede camera en wil je je (verder) bekwamen in journalistieke fotografie? Kom dan fotograferen voor Delta, de nieuwswebsite van de TU Delft!

Deze foto is gemaakt door student Dalia Madia, die sinds september 2020 voor ons het leven op en rond de campus vastlegde.

Wij zoeken een student met lef, die graag op mensen afstapt en die voor onze website ‘stock’-materiaal wil maken op de campus van de TU Delft. Wat wij onder ‘stock’-materiaal verstaan? Foto’s van gebouwen, van studenten en medewerkers in verschillende hoedanigheden, van volle collegezalen (of lege, in tijden van corona) en van alles wat je verder tegenkomt als je er voor ons op uit gaat. Wij gebruiken die foto’s bij onze nieuwsberichten en achtergrondverhalen.

De persoon die voor ons komt werken, heeft oog voor compositie en detail, maakt superscherp beeld en houdt zich aan afspraken. Heb je interesse? Stuur ons dan drie van je allerbeste foto’s en wie weet kun jij voor ons aan de slag, te beginnen met een dagdeel op proef (uiteraard tegen betaling).   

Hoofdredacteur Saskia Bonger

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

s.m.bonger@tudelft.nl

Comments are closed.