Kort

De 4TU Carrière Special is uit

Solliciteren in coronatijd? Ga er maar aan staan als bijna of pas afgestudeerde. Deze tweede editie van de 4TU Carrière Special staat daarom bomvol tips over hoe je dat kunt aanpakken. Het is een bijzondere uitgave, omdat het magazine geproduceerd en gepubliceerd werd in een periode van crisis. De makers – de redacties van de vier technische universiteiten waaronder die van Delta – beseften dat banenzoekers nu best een beetje hulp kunnen gebruiken.  
In het magazine veel informatie over ‘het nieuwe werken’, zoals praktische adviezen voor digitaal solliciteren. Verder een verhaal over de gevolgen van de coronacrisis voor de arbeidsmarkt. Goed om alvast te weten: universiteiten, zeker technische, zijn randvoorwaardelijk voor innovatieve ecosystemen. Het zijn woorden van Paul van Nunen, verbonden aan Brainport Development in Eindhoven. ‘Uiteindelijk zullen we het verdienvermogen in Nederland moeten versterken door de koppeling van nieuwe kennis aan nieuwe producten. Gelukkig hebben we daarvoor goede universiteiten’, aldus Van Nunen.
Verder berichten we over ondernemerschap, start-ups en de  carrières van onze alumni. Louise O. Fresco, voorzitter van de 4TU Federatie en voorzitter college van bestuur van de universiteit van Wageningen, trapt af met de volgende woorden: ‘Op het moment dat de wereldeconomie tot stilstand komt en onze campussen gesloten zijn, verschijnt deze carrièrespecial om onze studenten te laten zien dat hun diploma een wereld aan onbegrensde mogelijkheden biedt.’

  • Wil je de Career Special op papier lezen? Mail ons even.

4TUCareerSpecialCover.JPG

Hoofdredacteur Saskia Bonger

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

s.m.bonger@tudelft.nl

Comments are closed.