Campus

Cubaanse beats

Een longdrinkglas gevuld met ijsblokjes, rum en cola. Even roeren, een schijfje limoen erbij en je hebt het beste recept voor het L&R-faculteitsfeest ‘Cuba Libre’.

Sommige studenten bevinden zich nog in winterse sferen op hun ski’s of snowboard. Niet bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (L&R). Daar houden ze zich al bezig met de zomer. Vrijdag 27 februari wordt de faculteit omgetoverd in een tropisch paradijs. Het IO-festival en BK Beats weten elk jaar vele studenten te trekken. Studievereniging Leonardo da Vinci wil jaarlijks een vergelijkbaar feest neerzetten: Airbase.
Palmbomen en parasols zijn de basis voor dit tropische feestje. En wat is een ‘Cuba Libre’-feestje zonder de gelijknamige cocktail? In de Cuba, de naam van de entreehal, komt naast een grote bar voor reguliere drankjes een kleine cocktailbar. Voor de feestgangers in de kantine, deze avond de Libre genaamd, staat in het midden op de dansvloer een grote cocktailbar. Iets te eten, waaronder bijvoorbeeld een pizzapuntje, is te krijgen op de Cubaanse markt tussen de twee zalen in.
Dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano draait latin house. Verder op het programma staan Franky Rizardo en Dirtcaps. Geen onbekenden onder mensen die thuis zijn in het wereldje van techno, electro en house. Kinq, Flavourables en Eclipse zijn namen van TU-studenten die de rest van de avond draaien.
Kaartjes voor het feest zijn te koop op de faculteit of bij de L&R-studenten die van 23 tot en met 25 februari in de pauze kaartjes verkopen tussen de aula en de bibliotheek. Gratis glühwein wordt uitgedeeld. Kaartjes kosten 7 euro en op de avond zelf tien euro.

vsv.tudelft.nl

Promovendus Ethiek en Techniek

Faculteit Techniek, Bestuur en Management

Periode: 48 maanden

Schaal 8

Inl.: M. Brumsen, tst. 88059

Functioneel Applicatiebeheerder P&O

Staf College van Bestuur/Stafeenheid Informatiemanagement

Periode: 12 maanden

Schaal 11

Inl.: mw.drs. B.M.A. Weimar, Informatiemanager, tst. 88237

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.