Onderwijs

Benoemingen

Het cvb heeft prof.ir. H.J. Henket herbenoemd als hoogleraar architectonisch ontwerpen bij Bouwkunde. Hubert-Jan Henket was van 1976 tot 1984 wetenschappelijk medewerker bij de TU Delft.

Daarnaast zette hij een eigen bureau op. In 1984 werd hij hoogleraar bouwtechniek in Eindhoven. Zijn taakomschrijving werd in 1986 gewijzigd in een leerstoel architectuur. In 1988 richtte hij er Docomomo op, een internationale organisatie die zich inzet voor het documenteren en conserveren van gebouwen en wijken van de Moderne Beweging. Sinds 1998 zijn de organisatie en de daaraan verbonden leerstoel architectuur ondergebracht bij de faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Het cvb heeft prof.ir. H.J. Henket herbenoemd als hoogleraar architectonisch ontwerpen bij Bouwkunde. Hubert-Jan Henket was van 1976 tot 1984 wetenschappelijk medewerker bij de TU Delft. Daarnaast zette hij een eigen bureau op. In 1984 werd hij hoogleraar bouwtechniek in Eindhoven. Zijn taakomschrijving werd in 1986 gewijzigd in een leerstoel architectuur. In 1988 richtte hij er Docomomo op, een internationale organisatie die zich inzet voor het documenteren en conserveren van gebouwen en wijken van de Moderne Beweging. Sinds 1998 zijn de organisatie en de daaraan verbonden leerstoel architectuur ondergebracht bij de faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.