Campus

Schaken

De TU is uitgenodigd mee te doen aan het Delfts Industrieschaaktoernooi. Dit toernooi werd veertig jaar geleden voor het eerst gespeeld ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de Delftse Schaakclub, die dit jaar honderd jaar bestaat.

De wedstrijden vinden plaats op 23, 24 en 25 november in De Lindenhof aan de Zocherweg. Het toernooi bestaat uit viertallen van bedrijven en instellingen van gemeente en overheid. Het aantal te spelen partijen zal tussen de twaalf en vijftien liggen; bedenktijd 20 minuten per persoon. Inl. 015-2785734.

De TU is uitgenodigd mee te doen aan het Delfts Industrieschaaktoernooi. Dit toernooi werd veertig jaar geleden voor het eerst gespeeld ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de Delftse Schaakclub, die dit jaar honderd jaar bestaat. De wedstrijden vinden plaats op 23, 24 en 25 november in De Lindenhof aan de Zocherweg. Het toernooi bestaat uit viertallen van bedrijven en instellingen van gemeente en overheid. Het aantal te spelen partijen zal tussen de twaalf en vijftien liggen; bedenktijd 20 minuten per persoon. Inl. 015-2785734.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.