Campus

Open avond bij Delftse Komedie

De Delftse Komedie houdt 22 juni de traditionele Open Avond in het Flora Theater. Een aantal cursusgroepen verzorgt een korte presentatie van de cursussen basisspel, vervolgspel, acteerstijlen en theatersport.

’s Avonds kan ingeschreven worden voor nieuwe cursussen. Behalve bovengenoemde zijn dat onder andere een komedie-cursus, een cursus kleinkunst, een cursus muziektheater en een produktiecursus die uitmondt in de toneelvoorstelling ‘Een Midzomernachtsdroom’ van Shakespeare. Na afloop van de Open Avond is er een feest.

De Delftse Komedie houdt 22 juni de traditionele Open Avond in het Flora Theater. Een aantal cursusgroepen verzorgt een korte presentatie van de cursussen basisspel, vervolgspel, acteerstijlen en theatersport. ’s Avonds kan ingeschreven worden voor nieuwe cursussen. Behalve bovengenoemde zijn dat onder andere een komedie-cursus, een cursus kleinkunst, een cursus muziektheater en een produktiecursus die uitmondt in de toneelvoorstelling ‘Een Midzomernachtsdroom’ van Shakespeare. Na afloop van de Open Avond is er een feest.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.