Onderwijs

Menu

Buffet BlauwMekelweg 5Donderdag 21 februariHeldere bamisoep/gebonden champignonsoep*. Dessert: Chocoladevla.

br />
Dagschotel: Gehaktbal, gekookte aardappelen, spitskool.

Luxe: Lamscotelet met honingsaus, gebakken aardappelen en haricots verts.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Gehaktbal/schnitzel. Gekookte of gebakken aardappelen. Spitskool/prei à la crème. Tahoe ketjap/saus.

Vrijdag 22 februari

Heldere groentesoep/gebonden preisoep*. Dessert: Aardbeienyoghurt.

Dagschotel: Lekkerbekje met dillesaus, gekookte krieltjes en worteltjes.

Luxe: Cotelet suisse met gebakken aardappelen en broccoli.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Lekkerbekje/gelderse schijf. Gekookte krieltjes/gebakken aardappelen. Worteltjes/witlof. Gevulde tomaat/dillesaus.

Maandag 25 februari

Gebonden vissoep/heldere groentesoep*. Dessert: Hopjesvla.

Dagschotel: Varkenschnitzel, gekookte aardappelen, gekookte bietjes.

Luxe: Varkenshaasje met mosterdsaus, gebakken aardappelen en gekookte bietjes.

Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Schnitzel/rundervink. Gekookte of gebakken aardappelen. Bietjes/bloemkool. Kaasschijf/saus.

Dinsdag 26 februari

Oosterse bouillon/gebonden kervelsoep*. Dessert: Aardbeienkwark.

Dagschotel: Lasagne met sla.

Luxe: Schol, sla en gebakken krieltjes.

Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Lasagne/veg. Lasagne. Varkenskotelet/gekookte aardappelen. Salade/witlof.

Woensdag 27 februari

Heldere groentesoep/gebonden Italiaanse kruidensoep*. Dessert: Vlaflip.

Dagschotel: Nasi met saté, atjar en kroepoek.

Luxe: Kalfskotelet met champignons, gekookte aardappelen en tiroliënne.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Nasi/gekookte aardappelen. Saté/gehaktbal. Rode kool/pinda-ei.

Donderdag 28 februari

Gebonden aspergesoep/vermicellisoep*. Dessert: Chocolademousse.

Dagschotel: Runderburger met stroganoffsaus, gemengde groenten en frites.

Luxe: Runderentrecôte met kruidenboter, frites en salade.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Runderburger/varkenslever. Frites/gekookte aardappelen. Gemengde groente/bloemkool. Groenteburger/saus.

Vrijdag 1 maart

Heldere kippensoep*. Dessert: Perzikyoghurt.

Dagschotel: Boomstammetje, gebakken aardappelen, prei à la crème.

Luxe: Lamsrollade met mintsaus, gekookte minikriel en peultjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Boomstammetje/runderlapje. Gebakken of gekookte aardappelen. Prei à la crème/Chinese kool. Groenteomelet/saus.

Maandag 4 maart

Heldere groentesoep/gebonden champignonsoep*. Dessert: Vlaflip.

Dagschotel: Schnitzel, boontjes, frites en paprikasaus.

Luxe: Zalmmoot met dillesaus, krieltjes, peulen en worteltjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Schnitzel/gehaktbal. Frites/gekookte aardappelen. Boontjes/spitskool. Veg.burger/paprikasaus.

Dinsdag 5 maart

Heldere juliënnesoep*. Dessert: Hopjesvla.

Dagschotel: Runderlapje met broccoli en gekookte aardappelen.

Luxe: Lamskoteletjes met tijmsaus, gebakken groenten en krieltjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Runderlapje/speklapje. Gekookte of gebakken aardappelen. Broccoli/rode kool. Gevulde avocado/saus.

Woensdag 6 maart

Bruine bonensoep/gebonden preisoep*. Dessert: Chocolademousse.

Dagschotel: Macaroni met vleessaus en salade.

Luxe: Hollandse biefstuk met pepersaus, salade en frites.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Macaroni/gekookte aardappelen. Vleessaus/karbonade. Salade/bloemkool. Veg. Saus.

De luxe maaltijd is alleen tijdens het diner verkrijgbaar. Tussen 11.30-13.30 uur is alleen de dagschotel verkrijgbaar zoals vermeld staat.

* = vegetarisch

Openingstijden: Buffet Blauw: ma t/m vr 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur.

Bar Brasserie: ma t/m vr 9.00-20.00 uur. Het weekmenu staat ook op internet: www.fd.tudelft.nl/websites/rv/week.htm

Sint Jansbrug

Oude Delft 50-52

Donderdag 21 februari

Uiensoep, hutspot met rookworst of kaasspies, witlof- of frisse salade. Fruit en diverse toetjes.

Vrijdag 22 februari

Kippensoep, hamlappen in rode wijn of gevulde courgette, gele rijst en sperziebonen. Frisse- of Italiaanse salade. Fruit en diverse toetjes.

Van 25 februari t/m 1 maart themaweek! Muziek van de wereld.

Maandag 25 februari: Irisch Folk

Ossenstaartsoep, Irisch Stew met rundvlees of champignons gestoofd in Guinenes, aardappelpuree, Port au Princesalade. Guinnes. Fruit en diverse toetjes.

Dinsdag 26 februari: Deutsche Slager

Champignonsoep, Wienerschnitzel of camambertschnitzel, Tirolliene en friet, witlofsalade. Bier. Fruit en diverse toetjes.

Woensdag 27 februari: Klompendans

Groentesoep, gehaktbal of aspergeflapje met aardappelen, jus, spinazie. Boerensalade. Bier en jenever. Fruit en diverse toetjes.

Donderdag 28 februari: Zigeunermuziek

Minestronesoep, goulash met rundvlees of champignons, rijst, wortelsalde. Wijn. Fruit en diverse toetjes.

Vrijdag 1 maart : Sirtaki

Maïssoep, moussaka met gehakt of doperwten, Turksbrood met kruidenboter, Griekse salade. Ouzo. Fruit en diverse toetjes.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basis(incl.salade en fruit) 3,10, soep 0,30, toe 0,25 soep&toe 0,50, bier en fris 0,80 (bedragen zijn euro’s). Het menu staat ook op internet: www.jansbrug.nl.

Alcuin

Oude Delft 55-57

Maandag t/m donderdag

Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep

Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen (in euro’s): Basis: 2,80; Luxe: 3,90. Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl

Tyche

Oude Delft 123

Maandag 25 februari

Basis/veg.: Bami anders.

Luxe: Gegrilde visfilets, Parijse worteltjes en frites.

Dinsdag 26 februari

Basis/veg.: Couscous.

XXL-menu: Spareribs, salade, groentesoep en appelmoes.

Woensdag 27 februari

Basis/veg.: Chili con carne.

Luxe: Steak met ui en satésaus, salade en frites.

Donderdag 28 februari

Basis: Verse worst, rode kool met appeltjes en puree.

Luxe: Bedriegersschotel met biefstuklapjes.

Veg.: Loempia.

Eettafel geopend van 17.45-19.15 uur. U kan bij ons al eten vanaf 2,80 euro. Wij zijn er ook voor partijen en diners mail: DSB@tudelft.nl of internet: www.oli.tudelft.nl/dsb

C.S.R.

Oude Delft 251

Donderdag 21 februari

Pastamaaltijdsalade, toetje.

Maandag 25 februari

Themamaaltijd: De DonaCie brengt haar Koe eens extra onder de aandacht.

Donderdag 28 februari

Bieslookrijst met witte kool, toetje.

Maandag 4 maart

Soep, macaroni met Danish blue-saus, toetje.

Donderdag 7 maart

Aardappelen, groente, gehaktbal, toetje.

Maaltijd begint om 18.00 uur. Aanmelden via csr@oli.tudelft.nl of via 015-2135681.

Delftsche Zwervers

Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex

Donderdag 21 februari

Macaroni met verschillende groenten en saus. Vla met yoghurt en

hagels.

Donderdag 28 februari

Maaltijdsoep met brood, tropisch toetje.

Donderdag 7 maart

Om alvast in voorjaarstemming te komen!

Soep, brood met salade, ijs.

Kruithuiscomplex (tegenover Proteus-Eretes). Aanmelden: (015) 2626658

Eten voor 3 euro incl. toetje, koffie of thee en een koekje, en

deelname aan het avondprogramma. Aanmelden: 015-2566997 of maaltijd@email.com

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.