Buffet BlauwMekelweg 5Donderdag 21 februariHeldere bamisoep/gebonden champignonsoep*. Dessert: Chocoladevla.
br />
Dagschotel: Gehaktbal, gekookte aardappelen, spitskool.
Luxe: Lamscotelet met honingsaus, gebakken aardappelen en haricots verts.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Gehaktbal/schnitzel. Gekookte of gebakken aardappelen. Spitskool/prei à la crème. Tahoe ketjap/saus.
Vrijdag 22 februari
Heldere groentesoep/gebonden preisoep*. Dessert: Aardbeienyoghurt.
Dagschotel: Lekkerbekje met dillesaus, gekookte krieltjes en worteltjes.
Luxe: Cotelet suisse met gebakken aardappelen en broccoli.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Lekkerbekje/gelderse schijf. Gekookte krieltjes/gebakken aardappelen. Worteltjes/witlof. Gevulde tomaat/dillesaus.
Maandag 25 februari
Gebonden vissoep/heldere groentesoep*. Dessert: Hopjesvla.
Dagschotel: Varkenschnitzel, gekookte aardappelen, gekookte bietjes.
Luxe: Varkenshaasje met mosterdsaus, gebakken aardappelen en gekookte bietjes.
Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Schnitzel/rundervink. Gekookte of gebakken aardappelen. Bietjes/bloemkool. Kaasschijf/saus.
Dinsdag 26 februari
Oosterse bouillon/gebonden kervelsoep*. Dessert: Aardbeienkwark.
Dagschotel: Lasagne met sla.
Luxe: Schol, sla en gebakken krieltjes.
Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Lasagne/veg. Lasagne. Varkenskotelet/gekookte aardappelen. Salade/witlof.
Woensdag 27 februari
Heldere groentesoep/gebonden Italiaanse kruidensoep*. Dessert: Vlaflip.
Dagschotel: Nasi met saté, atjar en kroepoek.
Luxe: Kalfskotelet met champignons, gekookte aardappelen en tiroliënne.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Nasi/gekookte aardappelen. Saté/gehaktbal. Rode kool/pinda-ei.
Donderdag 28 februari
Gebonden aspergesoep/vermicellisoep*. Dessert: Chocolademousse.
Dagschotel: Runderburger met stroganoffsaus, gemengde groenten en frites.
Luxe: Runderentrecôte met kruidenboter, frites en salade.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Runderburger/varkenslever. Frites/gekookte aardappelen. Gemengde groente/bloemkool. Groenteburger/saus.
Vrijdag 1 maart
Heldere kippensoep*. Dessert: Perzikyoghurt.
Dagschotel: Boomstammetje, gebakken aardappelen, prei à la crème.
Luxe: Lamsrollade met mintsaus, gekookte minikriel en peultjes.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Boomstammetje/runderlapje. Gebakken of gekookte aardappelen. Prei à la crème/Chinese kool. Groenteomelet/saus.
Maandag 4 maart
Heldere groentesoep/gebonden champignonsoep*. Dessert: Vlaflip.
Dagschotel: Schnitzel, boontjes, frites en paprikasaus.
Luxe: Zalmmoot met dillesaus, krieltjes, peulen en worteltjes.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Schnitzel/gehaktbal. Frites/gekookte aardappelen. Boontjes/spitskool. Veg.burger/paprikasaus.
Dinsdag 5 maart
Heldere juliënnesoep*. Dessert: Hopjesvla.
Dagschotel: Runderlapje met broccoli en gekookte aardappelen.
Luxe: Lamskoteletjes met tijmsaus, gebakken groenten en krieltjes.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Runderlapje/speklapje. Gekookte of gebakken aardappelen. Broccoli/rode kool. Gevulde avocado/saus.
Woensdag 6 maart
Bruine bonensoep/gebonden preisoep*. Dessert: Chocolademousse.
Dagschotel: Macaroni met vleessaus en salade.
Luxe: Hollandse biefstuk met pepersaus, salade en frites.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Macaroni/gekookte aardappelen. Vleessaus/karbonade. Salade/bloemkool. Veg. Saus.
De luxe maaltijd is alleen tijdens het diner verkrijgbaar. Tussen 11.30-13.30 uur is alleen de dagschotel verkrijgbaar zoals vermeld staat.
* = vegetarisch
Openingstijden: Buffet Blauw: ma t/m vr 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur.
Bar Brasserie: ma t/m vr 9.00-20.00 uur. Het weekmenu staat ook op internet: www.fd.tudelft.nl/websites/rv/week.htm
Sint Jansbrug
Oude Delft 50-52
Donderdag 21 februari
Uiensoep, hutspot met rookworst of kaasspies, witlof- of frisse salade. Fruit en diverse toetjes.
Vrijdag 22 februari
Kippensoep, hamlappen in rode wijn of gevulde courgette, gele rijst en sperziebonen. Frisse- of Italiaanse salade. Fruit en diverse toetjes.
Van 25 februari t/m 1 maart themaweek! Muziek van de wereld.
Maandag 25 februari: Irisch Folk
Ossenstaartsoep, Irisch Stew met rundvlees of champignons gestoofd in Guinenes, aardappelpuree, Port au Princesalade. Guinnes. Fruit en diverse toetjes.
Dinsdag 26 februari: Deutsche Slager
Champignonsoep, Wienerschnitzel of camambertschnitzel, Tirolliene en friet, witlofsalade. Bier. Fruit en diverse toetjes.
Woensdag 27 februari: Klompendans
Groentesoep, gehaktbal of aspergeflapje met aardappelen, jus, spinazie. Boerensalade. Bier en jenever. Fruit en diverse toetjes.
Donderdag 28 februari: Zigeunermuziek
Minestronesoep, goulash met rundvlees of champignons, rijst, wortelsalde. Wijn. Fruit en diverse toetjes.
Vrijdag 1 maart : Sirtaki
Maïssoep, moussaka met gehakt of doperwten, Turksbrood met kruidenboter, Griekse salade. Ouzo. Fruit en diverse toetjes.
Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basis(incl.salade en fruit) 3,10, soep 0,30, toe 0,25 soep&toe 0,50, bier en fris 0,80 (bedragen zijn euro’s). Het menu staat ook op internet: www.jansbrug.nl.
Alcuin
Oude Delft 55-57
Maandag t/m donderdag
Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep
Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen (in euro’s): Basis: 2,80; Luxe: 3,90. Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl
Tyche
Oude Delft 123
Maandag 25 februari
Basis/veg.: Bami anders.
Luxe: Gegrilde visfilets, Parijse worteltjes en frites.
Dinsdag 26 februari
Basis/veg.: Couscous.
XXL-menu: Spareribs, salade, groentesoep en appelmoes.
Woensdag 27 februari
Basis/veg.: Chili con carne.
Luxe: Steak met ui en satésaus, salade en frites.
Donderdag 28 februari
Basis: Verse worst, rode kool met appeltjes en puree.
Luxe: Bedriegersschotel met biefstuklapjes.
Veg.: Loempia.
Eettafel geopend van 17.45-19.15 uur. U kan bij ons al eten vanaf 2,80 euro. Wij zijn er ook voor partijen en diners mail: DSB@tudelft.nl of internet: www.oli.tudelft.nl/dsb
C.S.R.
Oude Delft 251
Donderdag 21 februari
Pastamaaltijdsalade, toetje.
Maandag 25 februari
Themamaaltijd: De DonaCie brengt haar Koe eens extra onder de aandacht.
Donderdag 28 februari
Bieslookrijst met witte kool, toetje.
Maandag 4 maart
Soep, macaroni met Danish blue-saus, toetje.
Donderdag 7 maart
Aardappelen, groente, gehaktbal, toetje.
Maaltijd begint om 18.00 uur. Aanmelden via csr@oli.tudelft.nl of via 015-2135681.
Delftsche Zwervers
Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex
Donderdag 21 februari
Macaroni met verschillende groenten en saus. Vla met yoghurt en
hagels.
Donderdag 28 februari
Maaltijdsoep met brood, tropisch toetje.
Donderdag 7 maart
Om alvast in voorjaarstemming te komen!
Soep, brood met salade, ijs.
Kruithuiscomplex (tegenover Proteus-Eretes). Aanmelden: (015) 2626658
Eten voor 3 euro incl. toetje, koffie of thee en een koekje, en
deelname aan het avondprogramma. Aanmelden: 015-2566997 of maaltijd@email.com

Comments are closed.