Onderwijs

Menu

UniversiteitsrestaurantMekelweg 5donderdag 21 septemberSoep : Kippensoep/aspergesoep*.

br />
Dessert : Sinaskwark.

Dagschotel: Rundersaucijs, gekookte aardappelen en sperziebonen.

Luxe: Rundermedaillons met champignonsaus en garnituur.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Rundersaucijs/gebakken wijting. Gekookte aardappelen/rijst. Sperziebonen/bloemkool. Groentesaus/tomatensaus.

vrijdag 22 september

Soep: Gebonden vissoep/Italiaanse kruidensoep*.

Dessert : Vanillevla.

Dagschotel: Hamlapje, tuinbonen en gekookte aardappelen.

Luxe: Shaslick, Vlaamse frites en gemengde salade.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Hamlapje/varkenslever met spek en ui. Gekookte of gebakken aardappelen. Tuinbonen/appelmoes. Kaasomelet/champignonsaus.

maandag 25 september

Soep: Heldere kippensoep/Chinese tomatensoep*.

Dessert : Chocoladevla.

Dagschotel: Hachee met aardappelpuree en witte kool.

Luxe: Biefstuk met champignons, gebakken aardappelen en witlof.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Hachee/gepocheerde kabeljauw. Aardappelpuree/gebakken aardappelen. Witte kool/bonen in tomatensaus. Kaas-kruidenomelet/roquefortsaus.

dinsdag 26 september

Soep: Minestronesoep/heldere juliennesoep*.

Dessert: Blanke vla met ananas.

Dagschotel: Nasi atjar, met saté en kroepoek.

Luxe: Kipcordonblue met gebakken kriel en peultjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Nasi/saté met pindasaus.Gekookt ei met pindasaus.Rundersaucijs. Andijvie/gekookte aardappelen.

woensdag 27 september

Soep: Heldere bamisoep/gebonden aspergesoep*.

Dessert : Aardbeienyoghurt.

Dagschotel: Kalkoenrollade, gekookte aardappelen en rode bietjes.

Luxe: Verse gebakken schol met sla en gebakken aardappelen.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Kalkoenrollade/rundvlees in rodewijnsaus. Gekookte aardappelen/macaroni. Rode bietjes/prei à la créme. Sojaburger/paprikasaus.

donderdag 28 september

Soep: Gebonden vissoep/heldere groentesoep*.

Dessert : Witte chocomousse.

Dagschotel: Spareribs met frites en sla.

Luxe: Lamsfilet met tijmsaus, gepofte aardappel en ratatouille.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Spareribs/lekkerbekje. Frites/gekookte aardappelen. Tirolienne/rauwkost. Tempeh in kerriesaus/knoflooksaus.

*) = vegetarisch. De dagschotel en vegetarische zijn tijdens de lunch en het diner verkrijgbaar. De avondschotel en de luxe maaltijd alleen tussen 16.30-19.30 uur. Openingstijden: Universiteitsrestaurant: ma t/m vr: 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur. Bar Brasserie: ma t/m vr: 9.00-20.00 uur.

Het weekmenu staat ook op Internet: http://www.fb.tudelft.nl/RV

Alcuin

Oude Delft 57

donderdag 21 september

Basis: Dagsoep, Mama’s meat Pie met komkommersalade.

Vegetarisch: Loempia, tjap tjoy met nasi, gebakken banaan en atjar.

vrijdag 22 september

Dagsoep, vis in folie met verse tuinkruiden, gebakken krieltjes en gemengdesalade.

zondag 24 september

Dagsoep, zalm-preiquiche met rauwkostsalade.

maandag 25 september

Luxe: Dagsoep, ribeye met pepersaus, pommes à part en haricots verts.

Basis: Dagsoep, pasta met tonijn, asperges, kappertjes en tomatensalade.

dinsdag 26 september

Dagsoep, kippenpootje met friet, verse appelmoes en doperwtjes.

woensdag 27 september

Luxe: Toast met cranberriepaté, shaslick met zigeunersaus, Piets zelfgemaakte friet en gemengde salade.

Basis: Dagsoep, hutspot met jus en gehaktbal.

Eettafel geopend ma t/m vr 18.00-19.45 uur, zo 18.00-19.00 uur, maaltijd à fl.6,- incl. soep.

Sint Jansbrug

Oude Delft 50-52

donderdag 21 september

Uiensoep, aardappelen met rode kool, speklapje of aspergeflapje, witte koolsalade. Vers fruit en diverse toetjes.

vrijdag 22 september

Championsoep, puree met worteltjes, gebakken vis, cordon-blue of tempeh, Griekse salade met feta. Vers fruit en diverse toetjes.

maandag 25 september

Kerriesoep, aardappelen met bloemkool, gehaktbal of notenburger, rauwkostsalade. Vers fruit en diverse toetjes.

dinsdag 26 september

Braziliaanse maïssoep, macaroni met champignonroomsaus, spek of extra champions, gemengde salade. Vers fruit en diverse toetjes.

woensdag 27 september

Kippensoep, patat met mexicomix, kip of kaasspies, appelmoes. Vers fruit en diverse toetjes.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.00-19.30 uur. Basis (incl. fruit) fl.6,50, soep fl.0,50, toe 0,60, soep&toe fl.1,-. E-mail: bestuur@jansbrug.nl of internet

www. jansbrug. nl

CSR

Oude Delft 251

donderdag 21 september

Pasta met groene groenten, toetje.

maandag 25 September

Soep, boerenpannetje, toetje.

In verband met verenigingsactiviteiten zullen er voortaan geen maaltijden meer gehouden worden op de woensdag.

Eettafel open om 18.00 uur. Groepen en vegetariërs aanmelden voor 15.00 uur tel. 015-2135681.

Universiteitsrestaurant

Mekelweg 5

donderdag 21 september

Soep : Kippensoep/aspergesoep*.

Dessert : Sinaskwark.

Dagschotel: Rundersaucijs, gekookte aardappelen en sperziebonen.

Luxe: Rundermedaillons met champignonsaus en garnituur.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Rundersaucijs/gebakken wijting. Gekookte aardappelen/rijst. Sperziebonen/bloemkool. Groentesaus/tomatensaus.

vrijdag 22 september

Soep: Gebonden vissoep/Italiaanse kruidensoep*.

Dessert : Vanillevla.

Dagschotel: Hamlapje, tuinbonen en gekookte aardappelen.

Luxe: Shaslick, Vlaamse frites en gemengde salade.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Hamlapje/varkenslever met spek en ui. Gekookte of gebakken aardappelen. Tuinbonen/appelmoes. Kaasomelet/champignonsaus.

maandag 25 september

Soep: Heldere kippensoep/Chinese tomatensoep*.

Dessert : Chocoladevla.

Dagschotel: Hachee met aardappelpuree en witte kool.

Luxe: Biefstuk met champignons, gebakken aardappelen en witlof.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Hachee/gepocheerde kabeljauw. Aardappelpuree/gebakken aardappelen. Witte kool/bonen in tomatensaus. Kaas-kruidenomelet/roquefortsaus.

dinsdag 26 september

Soep: Minestronesoep/heldere juliennesoep*.

Dessert: Blanke vla met ananas.

Dagschotel: Nasi atjar, met saté en kroepoek.

Luxe: Kipcordonblue met gebakken kriel en peultjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Nasi/saté met pindasaus.Gekookt ei met pindasaus.Rundersaucijs. Andijvie/gekookte aardappelen.

woensdag 27 september

Soep: Heldere bamisoep/gebonden aspergesoep*.

Dessert : Aardbeienyoghurt.

Dagschotel: Kalkoenrollade, gekookte aardappelen en rode bietjes.

Luxe: Verse gebakken schol met sla en gebakken aardappelen.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Kalkoenrollade/rundvlees in rodewijnsaus. Gekookte aardappelen/macaroni. Rode bietjes/prei à la créme. Sojaburger/paprikasaus.

donderdag 28 september

Soep: Gebonden vissoep/heldere groentesoep*.

Dessert : Witte chocomousse.

Dagschotel: Spareribs met frites en sla.

Luxe: Lamsfilet met tijmsaus, gepofte aardappel en ratatouille.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Spareribs/lekkerbekje. Frites/gekookte aardappelen. Tirolienne/rauwkost. Tempeh in kerriesaus/knoflooksaus.

*) = vegetarisch. De dagschotel en vegetarische zijn tijdens de lunch en het diner verkrijgbaar. De avondschotel en de luxe maaltijd alleen tussen 16.30-19.30 uur. Openingstijden: Universiteitsrestaurant: ma t/m vr: 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur. Bar Brasserie: ma t/m vr: 9.00-20.00 uur.

Het weekmenu staat ook op Internet: http://www.fb.tudelft.nl/RV

Alcuin

Oude Delft 57

donderdag 21 september

Basis: Dagsoep, Mama’s meat Pie met komkommersalade.

Vegetarisch: Loempia, tjap tjoy met nasi, gebakken banaan en atjar.

vrijdag 22 september

Dagsoep, vis in folie met verse tuinkruiden, gebakken krieltjes en gemengdesalade.

zondag 24 september

Dagsoep, zalm-preiquiche met rauwkostsalade.

maandag 25 september

Luxe: Dagsoep, ribeye met pepersaus, pommes à part en haricots verts.

Basis: Dagsoep, pasta met tonijn, asperges, kappertjes en tomatensalade.

dinsdag 26 september

Dagsoep, kippenpootje met friet, verse appelmoes en doperwtjes.

woensdag 27 september

Luxe: Toast met cranberriepaté, shaslick met zigeunersaus, Piets zelfgemaakte friet en gemengde salade.

Basis: Dagsoep, hutspot met jus en gehaktbal.

Eettafel geopend ma t/m vr 18.00-19.45 uur, zo 18.00-19.00 uur, maaltijd à fl.6,- incl. soep.

Sint Jansbrug

Oude Delft 50-52

donderdag 21 september

Uiensoep, aardappelen met rode kool, speklapje of aspergeflapje, witte koolsalade. Vers fruit en diverse toetjes.

vrijdag 22 september

Championsoep, puree met worteltjes, gebakken vis, cordon-blue of tempeh, Griekse salade met feta. Vers fruit en diverse toetjes.

maandag 25 september

Kerriesoep, aardappelen met bloemkool, gehaktbal of notenburger, rauwkostsalade. Vers fruit en diverse toetjes.

dinsdag 26 september

Braziliaanse maïssoep, macaroni met champignonroomsaus, spek of extra champions, gemengde salade. Vers fruit en diverse toetjes.

woensdag 27 september

Kippensoep, patat met mexicomix, kip of kaasspies, appelmoes. Vers fruit en diverse toetjes.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.00-19.30 uur. Basis (incl. fruit) fl.6,50, soep fl.0,50, toe 0,60, soep&toe fl.1,-. E-mail: bestuur@jansbrug.nl of internet

www. jansbrug. nl

CSR

Oude Delft 251

donderdag 21 september

Pasta met groene groenten, toetje.

maandag 25 September

Soep, boerenpannetje, toetje.

In verband met verenigingsactiviteiten zullen er voortaan geen maaltijden meer gehouden worden op de woensdag.

Eettafel open om 18.00 uur. Groepen en vegetariërs aanmelden voor 15.00 uur tel. 015-2135681.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.