Campus

King of pop

Je bent op de hoogte van de nieuwste platen op iTunes, deelt de mooiste nummers op Spotify. Valt weinig meer aan toe te voegen, toch? Wel dus! In 22 Tracks geven dj’s uit Amsterdam, Brussel, Londen en Parijs per muziekgenre een continu geupdate lijst met de 22 beste nieuwste tracks.

Van deep house tot disco en van techno tot tropical; elk type muziek zit ertussen – tot klassieke muziek aan toe. Die genres verschillen wel een beetje per stad; zo heeft Brussel een heuse Belpop-categorie en luister je in Parijs behalve naar gangbare pop, rock en house, naar African & Maghreb en – natuurlijk – Musique Française. Alleen maar leuk voor de diversiteit, want er zitten werkelijk pareltjes tussen die je anders nooit was tegengekomen. Dat geldt eigenlijk voor de hele app: geen betere manier om nieuwe muziek te leren kennen. Je kunt er je eigen playlist samenstellen, de nummers meteen aanschaffen of ze delen via Facebook en Twitter, en je krijgt er nog wat achtergrondinfo over de artiest bij ook.


Oké, het is een betaalde app, maar 22 Tracks is elke cent driedubbel en dwars waard. Zeker als je besluit de nummers niet via de app te kopen, maar gewoon lekker te beluisteren via Spotify.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.