Interim-directeur voor I&IC

Alice Stäbler wordt per 28 maart interim-directeur van het Innovation & Impact Centre (I&IC). Dat staat in een bericht op intranet. Stäbler vervangt Kemo Agović die volgens het bericht ‘recent besloot zijn functie als Directeur I&IC neer te leggen om een nieuw carrièrepad in te slaan’.

Alice Stäbler werkt sinds 2018 als zelfstandig adviseur en coach van organisaties en bedrijven in de publieke en private sector. Op intranet vertelt zij wat bij I&IC haar ‘voornaamste doelen’ zijn; te weten ‘het opstarten van het proces voor het vinden van een nieuwe algemeen directeur voor het I&IC en het zorgen voor een goede bezetting op alle functies binnen de organisatie’.

Een ingezonden brief van I&IC-medewerker Jan Schiereck in Delta plaatste het vertrek van Agović in een nieuw daglicht. Hij schreef, en meerdere bronnen bevestigen dit, dat de vertrekkend directeur al sinds november niet op kantoor is verschenen. Het college van bestuur (cvb) zou het managementteam van I&IC hebben verboden om te praten over de reden waarom. Op 27 februari schreef het cvb overigens dat Agović pas in juni zou vertrekken.

  • Delta doet onderzoek naar wat er aan de hand is bij I&IC. Wil je daaraan bijdragen? Dan kun je ons mailen op tudelta@protonmail.com.

Comments are closed.