Onderwijs

Herbenoeming

Prof. P.P. (Paul) Mijksenaar is door het college herbenoemd als hoogleraar Industrieel Ontwerpen, in het bijzonder vormgeving van visuele informatie, bij OCP.

Hij is sinds 1992 een dag per week hoogleraar in Delft en directeur van het Bureau Mijksenaar in Amsterdam. Mijksenaar doet onderzoek naar de functionele en esthetische aspecten van de vormgeving van bijvoorbeeld gebruiksaanwijzingen en signalisatie. Hij deed onderzoek naar de bewegwijzering van een aantal metrostations, het Concertgebouw Amsterdam en verschillende vliegvelden, waaronder Schiphol en de drie luchthavens van New York.

Prof. P.P. (Paul) Mijksenaar is door het college herbenoemd als hoogleraar Industrieel Ontwerpen, in het bijzonder vormgeving van visuele informatie, bij OCP. Hij is sinds 1992 een dag per week hoogleraar in Delft en directeur van het Bureau Mijksenaar in Amsterdam. Mijksenaar doet onderzoek naar de functionele en esthetische aspecten van de vormgeving van bijvoorbeeld gebruiksaanwijzingen en signalisatie. Hij deed onderzoek naar de bewegwijzering van een aantal metrostations, het Concertgebouw Amsterdam en verschillende vliegvelden, waaronder Schiphol en de drie luchthavens van New York.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.