Onderwijs

Grasdak

GrasdakEindelijk wordt het dak van de bibliotheek weer gezellig groen. Na een maandenlange onderhoudsklus komt er weer gras op. Het gras moet nog wel wortelen, dus picknicken zit er voorlopig nog niet in.

Twee imposante prijzen hadden ze al binnen: de New Venture Award en de internationale ondernemersprijs Bizidee.  Vorige week kwam daar de Fast Start Award bij, een prijs voor de beste academische starter van Europa. De broers Gandert en Hjalmar van Raemdonck, van het Delftse technostartersbedrijf Ephicas, kregen de prijs voor het ontwikkelen van aerodynamische zijschorten voor opleggers van vrachtwagens, waarmee de luchtweerstand en dus het brandstofverbruik vermindert. De Fast Start Award wordt uitgereikt aan de starter van een bedrijf dat de meeste kans heeft op commercieel succes en impact op de maatschappij. Het bedrijf moet gebaseerd zijn op een idee dat op een universiteit is ontwikkeld. De Academic Enterprise Awards Europe zijn een initiatief van Science Business, een Europees netwerk van kopers en verkopers van technologie.

Grasdak
Grasdak

Grasdak

Eindelijk wordt het dak van de bibliotheek weer gezellig groen. Na een maandenlange onderhoudsklus komt er weer gras op. Het gras moet nog wel wortelen, dus picknicken zit er voorlopig nog niet in.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.