Onderwijs

‘Delft op de trappers’ afgesloten

Twee werknemers van de TU, H. Wybenga (rechts) en B.J.T. Bruens, vielen in de prijzen bij de fietsactie ‘Delft op de trappers’, waaraan in totaal acht Delftse bedrijven en instellingen meededen.

Wybenga had in de zes maanden durende actie verreweg het grootst aantal ‘werkkilometers’ afgelegd. Door bijna dagelijks heen en weer te pendelen tussen haar huis in Voorschoten en het OTB zat er 5106 kilometers in haar benen. Bruens kreeg de poedelprijs omdat hij 1 kilometer meer had gereden dan het minimum vereiste aantal om mee te doen aan de wedstrijd, namelijk 351 kilometer. Bruens woont in Delft en werkt op het Bureau. Beiden kregen een fietscomputer.

Joyce Ouwerkerk

Twee werknemers van de TU, H. Wybenga (rechts) en B.J.T. Bruens, vielen in de prijzen bij de fietsactie ‘Delft op de trappers’, waaraan in totaal acht Delftse bedrijven en instellingen meededen. Wybenga had in de zes maanden durende actie verreweg het grootst aantal ‘werkkilometers’ afgelegd. Door bijna dagelijks heen en weer te pendelen tussen haar huis in Voorschoten en het OTB zat er 5106 kilometers in haar benen. Bruens kreeg de poedelprijs omdat hij 1 kilometer meer had gereden dan het minimum vereiste aantal om mee te doen aan de wedstrijd, namelijk 351 kilometer. Bruens woont in Delft en werkt op het Bureau. Beiden kregen een fietscomputer.

Joyce Ouwerkerk

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.