Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Onderwijs

Smulrol verdwijnt

Een boterham in de kantine blijft twintig cent, maar de kiploempia wordt twee kwartjes duurder en gaat 3,5 gulden kosten.Een beker melk kost per 1 maart vijf cent extra, een dagschotel vijftig cent.

Om de TU-restaurants zonder extra subsidie kostendekkend te houden, wil het college de prijzen met gemiddeld tien procent laten stijgen.

De bruine boterham en het kuipje boter blijven als enige gelijk in prijs. Het puntje en krentenbol stijgen een dubbeltje; beschuit, roggebrood en knäckebröd een stuiver. De goedkoopste boterham is belegd met chocoladehagel of goudkuipje (70 cent) % mosterd en sambal (20 cent) buiten beschouwing gelaten. Voor wie wat te vieren heeft, is er het ‘belegd boordje luxe’ van 5,5 gulden.

Ook de soep moet eraan geloven. Deze kost straks 95 in plaats van 85 cent. Het seizoensfruit heeft niet langer een seizoensprijsje, maar kost minstens zeventig cent. En zelfs voor de milieumok is geen uitzondering gemaakt. Deze wordt een kwartje duurder (1,75 gulden). Het bijpassende dekseltje kost voortaan dertig cent.

Tegelijkertijd met de prijsverhoging verdwijnen een aantal artikelen. De halve literpakken volle melk en de magere fruityoghurt bijvoorbeeld. En de liefhebber zal ook tevergeefs zoeken naar zijn ontbijtkoek, rookworst, smulrol, broccoli-mozaïek, sardines, omelet en de tosti kaas.

Een boterham in de kantine blijft twintig cent, maar de kiploempia wordt twee kwartjes duurder en gaat 3,5 gulden kosten.

Een beker melk kost per 1 maart vijf cent extra, een dagschotel vijftig cent. Om de TU-restaurants zonder extra subsidie kostendekkend te houden, wil het college de prijzen met gemiddeld tien procent laten stijgen.

De bruine boterham en het kuipje boter blijven als enige gelijk in prijs. Het puntje en krentenbol stijgen een dubbeltje; beschuit, roggebrood en knäckebröd een stuiver. De goedkoopste boterham is belegd met chocoladehagel of goudkuipje (70 cent) % mosterd en sambal (20 cent) buiten beschouwing gelaten. Voor wie wat te vieren heeft, is er het ‘belegd boordje luxe’ van 5,5 gulden.

Ook de soep moet eraan geloven. Deze kost straks 95 in plaats van 85 cent. Het seizoensfruit heeft niet langer een seizoensprijsje, maar kost minstens zeventig cent. En zelfs voor de milieumok is geen uitzondering gemaakt. Deze wordt een kwartje duurder (1,75 gulden). Het bijpassende dekseltje kost voortaan dertig cent.

Tegelijkertijd met de prijsverhoging verdwijnen een aantal artikelen. De halve literpakken volle melk en de magere fruityoghurt bijvoorbeeld. En de liefhebber zal ook tevergeefs zoeken naar zijn ontbijtkoek, rookworst, smulrol, broccoli-mozaïek, sardines, omelet en de tosti kaas.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.