Onderwijs

Universele relativiteit

De Deltse alumnus ir. Rob Roodenburg is eruit. Een tijdscorrectie was de laatste steen in zijn universele relativiteitstheorie. Woensdag 23 september geeft hij uitleg.

relativiteit

 In de uitnodiging schrijft hij: ” Met trots presenteer ik u de theorie van ‘Universele Relativiteit’, een uitbreiding van Einstein’s Speciale Relativiteit en zijn Einstein Effect en vervanger voor zijn Algemene Relativiteit. De Universele Relativiteit heeft zijn wortels in de experimentele natuurkunde en daarin ligt zijn kracht. De formules zijn een minimale uitbreiding van de Speciale Relativiteit en veel eenvoudiger dan de Algemene Relativiteit.”

Woensdagavond 23 september presenteert Roodenburg zijn theorie bij Magion in Den Haag. Er zijn drie presentaties:

Universele Relativiteit, de theorie met formules, voor mensen met minimaal Atheneum-B opleiding over beperkingen van Einstein’s relativiteitstheorie, de Universele Relativiteit in formules en experimentele bewijzen (o.a. Hafele-Keating, Shapiro en LIGO). Van 18:00 tot 19:00.

Het Universum volgens de Universele Relativiteit, het ‘Kringmodel’ van 19:15 tot 20:15.

En van 20:30 tot 22:00 komen Speculatie en Discussies aan bod over ondermeer de Pioneer 10 en 11 anomalie, aansluiting met de kwantummechanica en de hamvraag: Waar gaat de aarde, ons zonnestelsel en ons Melkwegstelsel naar toe

Vorig jaar publiceerde Roodenburg zijn boek ‘Een kwestie van Tijd’.

relativiteit

 In de uitnodiging schrijft hij: ‘Met trots presenteer ik u de theorie van ‘Universele Relativiteit’, een uitbreiding van Einsteins Speciale Relativiteit en zijn Einstein Effect en vervanger voor zijn Algemene Relativiteit. De Universele Relativiteit heeft zijn wortels in de experimentele natuurkunde en daarin ligt zijn kracht. De formules zijn een minimale uitbreiding van de Speciale Relativiteit en veel eenvoudiger dan de Algemene Relativiteit.’

Woensdagavond 23 september presenteert Roodenburg zijn theorie bij Magion in Den Haag. Er zijn drie presentaties:

Universele Relativiteit, de theorie met formules voor mensen met minimaal Atheneum-B opleiding over beperkingen van Einsteins relativiteitstheorie, de Universele Relativiteit in formules en experimentele bewijzen (o.a. Hafele-Keating, Shapiro en Ligo). Van 18.00 tot 19.00 uur.

Het universum volgens de Universele Relativiteit, het ‘Kringmodel’ van 19.15 tot 20.15 uur.

En van 20.30 tot 22.00 uur komen speculatie en discussies aan bod over ondermeer de Pioneer 10 en 11 anomalie, aansluiting met de kwantummechanica en de hamvraag: Waar gaat de aarde, ons zonnestelsel en ons Melkwegstelsel naar toe.

Vorig jaar publiceerde Roodenburg zijn boek ‘Een kwestie van Tijd’.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.