Campus

Studie Ontwijkende Activiteiten

‘Club crawling’ is niet meer helemaal van deze tijd: het liefst blijven we de hele avond op één plek en daar spelen de verschillende uitgaansgelegenheden op in.

Bijvoorbeeld One Four. In een prachtig pand aan de Prinsengracht in Den Haag (voorheen jazzclub Pannonica, naast het Paard van Troje) begint je avond met een uitgebreid diner in het Frans georiënteerde restaurant. Op het menu staan onder meer eendenlever met gekonfijte kweeperen en een chocoladesoufflé. Na het eten verplaatsen jij en je vrienden zich naar de club, waar je tot diep in de nacht kunt dansen. Aanstaande zondag kun je er terecht voor ‘Supalova’, vanaf 18.00 uur (wanneer je getrakteerd wordt op Japanse sushi) vullen dj Marcello en dj Menno de lucht met suburb tunes. Wie uit Rotterdam komt heeft geluk: als je niet al te laat teruggaat, kun je nog genieten van het spetterende vuurwerk boven de Maas, als feestelijke afsluiting van de Wereldhavendagen. Deze beginnen vrijdag en hebben als doel bezoekers op een feestelijke en verrassende manier een kijkje achter de schermen van de Rotterdamse haven te geven: op het water en op de kades worden de dagelijkse activiteiten van het havenbedrijfsleven door verschillende (maritieme) bedrijven in beeld gebracht. Vele stellen zelfs hun poorten open voor bezoekers. Bovendien worden er excursies georganiseerd. Een must voor de ware maritiemer. Degenen die iets minder technisch en iets meer cultureel zijn aangelegd kunnen elders in deze stad terecht: De schouwburg presenteert van 5 t/m 24 september ‘De (Internationale) Keuze van de Rotterdamse Schouwburg’: een eigen selectie van internationaal theater of theater met internationale allure, dat iets wezenlijks toevoegt aan wat er te beleven is op de Nederlandse podia.

www.wereldhavendagen.nl

www.deinternationalekeuze.nl

‘Club crawling’ is niet meer helemaal van deze tijd: het liefst blijven we de hele avond op één plek en daar spelen de verschillende uitgaansgelegenheden op in. Bijvoorbeeld One Four. In een prachtig pand aan de Prinsengracht in Den Haag (voorheen jazzclub Pannonica, naast het Paard van Troje) begint je avond met een uitgebreid diner in het Frans georiënteerde restaurant. Op het menu staan onder meer eendenlever met gekonfijte kweeperen en een chocoladesoufflé. Na het eten verplaatsen jij en je vrienden zich naar de club, waar je tot diep in de nacht kunt dansen. Aanstaande zondag kun je er terecht voor ‘Supalova’, vanaf 18.00 uur (wanneer je getrakteerd wordt op Japanse sushi) vullen dj Marcello en dj Menno de lucht met suburb tunes. Wie uit Rotterdam komt heeft geluk: als je niet al te laat teruggaat, kun je nog genieten van het spetterende vuurwerk boven de Maas, als feestelijke afsluiting van de Wereldhavendagen. Deze beginnen vrijdag en hebben als doel bezoekers op een feestelijke en verrassende manier een kijkje achter de schermen van de Rotterdamse haven te geven: op het water en op de kades worden de dagelijkse activiteiten van het havenbedrijfsleven door verschillende (maritieme) bedrijven in beeld gebracht. Vele stellen zelfs hun poorten open voor bezoekers. Bovendien worden er excursies georganiseerd. Een must voor de ware maritiemer. Degenen die iets minder technisch en iets meer cultureel zijn aangelegd kunnen elders in deze stad terecht: De schouwburg presenteert van 5 t/m 24 september ‘De (Internationale) Keuze van de Rotterdamse Schouwburg’: een eigen selectie van internationaal theater of theater met internationale allure, dat iets wezenlijks toevoegt aan wat er te beleven is op de Nederlandse podia.

www.wereldhavendagen.nl

www.deinternationalekeuze.nl

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.