Campus

Studie Ontwijkende Activiteiten

Studievereniging William Froude viert deze week haar lustrum. Reden voor een feest in Speakers, donderdag 20 november. Vanaf 22.00 uur zijn er optredens van The Excitors (britpop met invloeden uit diverse genres) en Benny Rodrigues (bekend van zijn funky techno).

Wilko Terwijn is een stand-up comedian pur sang, waardoor geen enkele show gelijk is aan de vorige voorstelling. Door dit improvisatietalent is hij dan ook al enkele jaren bekend in de top van de Nederlandse comedy scene. Met zijn derde show, ‘Superantiheld’, staat Terwijn zaterdagavond in het Haagse Theater Diligentia.
’s Werelds snelste ‘gitaarpicker’, Grammy-winnaar en bluesheld Albert Lee, heeft met zo’n beetje alle bekende muzikanten gespeeld. Onder hen beroemdheden als Eric Clapton en Joe Cocker. Morgen speelt hij in het Paard van Troje, met zijn band Hogan’s Heroes.
Niet de minste artiesten staan geboekt voor het Rotterdamse poppodium Watt. Was er vorige week al een avond gereserveerd voor Gavin DeGraw, donderdag 20 en vrijdag 21 november staat Bløf op het programma.

www.froudelustrum.tudelft.nl
www.theater-diligentia.nl
www.paard.nl
www.watt-rotterdam.nl

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.