Onderwijs

Studententarief

Pathé Cinemas, de grootste bioscoopzaalhouder in Nederland, start vanaf 25 september met speciale studententarieven. Dit gebeurt na het sluiten van de Riksbioscopen, een dag eerder.

Omdat veel studenten van deze ‘knaakzalen’ gebruik maken wil Pathé de studenten tegemoet komen en stelt daarom een speciaal tarief in voor alle films. Dus niet meer alleen voor films die uit roulatie zijn en vertoond worden in oude zalen, zoals bij de Riksbioscoop het geval was, maar ook voor nieuwe films in moderne zalen. (W.J.Z.)

Pathé Cinemas, de grootste bioscoopzaalhouder in Nederland, start vanaf 25 september met speciale studententarieven. Dit gebeurt na het sluiten van de Riksbioscopen, een dag eerder. Omdat veel studenten van deze ‘knaakzalen’ gebruik maken wil Pathé de studenten tegemoet komen en stelt daarom een speciaal tarief in voor alle films. Dus niet meer alleen voor films die uit roulatie zijn en vertoond worden in oude zalen, zoals bij de Riksbioscoop het geval was, maar ook voor nieuwe films in moderne zalen. (W.J.Z.)

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.