Studentenleven
OWee/ Introductieweek

Preimeppen en Abseilen: Deze 9 OWee-activiteiten wil je niet missen

Van homobingo tot preimeppen: studentenverenigingen verzinnen allerlei activiteiten om leden te werven tijdens de OWee. Delta zet de opvallendste op een rij.

Apenkooien op de sportmarkt van OWee 2021. (Foto: Daniël Korvemaker)

De OWee-commissies van de Delftse studentenverenigingen hebben de afgelopen maanden overuren gedraaid om een zo goed mogelijk programma in elkaar te draaien. Zo kun je bij DSB de grasmaaier doen met Barry Badpak of zingen in een douchecabine bij AEGEE-Delft.

Geen eerstejaars? Beleef de week mee via Instagram en onze site.

(Foto: Marjolein van der Veldt)

Preimeppen

Het is zoals de naam al zegt: neem een prei en mep erop los. Het half uur durende evenement bij De Bolk is inmiddels beroemd en berucht. Het volledige programma van De Bolk vind je hier.

Dinsdag 23 augustus
22:00-22:30
De Bolk, Buitenwatersloot 1

(Foto: Sint Jansbrug)

Abseilen

Onder begeleiding van leden van Camicaze, de klimvereniging van Sint Jansbrug, kun je abseilen. Hoogtevrees? Kijken kan natuurlijk ook. Het volledige OWee-programma van Sint Jansbrug vind je hier.

Maandag tot en met donderdag
17:00-18:30
Sint Jansbrug, Oude Delft 50

(Foto: Ben White via Unsplash)

Erotisch voorlezen

Delftsche Zwervers heeft gekozen voor een soort ‘My Dad Wrote a Porno’, maar dan zonder Belinda Blumenthal of tenenkrommend slecht geschreven erotische avonturen. Wel met een boek. Het volledige programma van Delftsche Zwervers vind je hier. 

Dinsdag 23 augustus
23:30-00:00
Delftsche Zwervers, Schiekade 3

(Foto: Still YouTube)

Barry Badpak

Doe de grasmaaier! Barry Badpak mag tijdens geen enkele introductieweek missen. Dit keer heeft de Delftsche Studentenbond (DSB) de act geboekt. Het volledige programma van DSB vind je hier.

Woensdag 24 augustus
00:00-00:30
DSB, Oude Delft 123

(Foto: Stefan Vladimirov via Unsplash)

European Night

De ingrediënten van deze typische AEGEE-traditie zijn Europese gerechten en drankjes. Normaal nemen leden van één van de 450 Europese zusterverenigingen ze mee, nu bereidt AEGEE-Delft ze zelf. Het volledige programma van AEGEE-Delft vind je hier.

Dinsdag 23 augustus
21:00-22:30
AEGEE, Voldersgracht 7

Homobingo

Jaarlijks terugkerend en in de woorden van host ZsaZsa ‘één van de hoogtepunten van de OWee’. Voor de winnaars zijn er tal van pluchen prijzen. Foute bingo = zingen. Check de Instagram van Outsite voor het volledige OWee-programma.

Dinsdag 23 augustus
19:00-21:00
Outsite, Lange Geer 22

(Foto: Jugoslocos via Unsplash)

Ergo powered smoothies

Omdat de maag ook wel eens wat wil: bij roeivereniging Proteus-Eretes haal je ‘ergo powered smoothies’. Dat klinkt nog duurzaam ook. Bekijk hier het volledige programma van de roeivereniging.

Maandag, dinsdag en woensdag
16:00 – 17:00 (ma en di), 16:30 – 17:30 (wo)
Proteus-Eretes, Rotterdamseweg 362-A

(Foto: Myke Simon via Unsplash)

Openluchtbioscoop

Even bijkomen met je OWee-groepje kan tijdens het favoriete programma-onderdeel van OWee-voorzitter Niels: de openluchtbioscoop op de Markt. Pathé verzorgt de film en deelt popcorn uit.

Dinsdag 23 augustus
20:30-23:00
OWee, Markt

(Foto: Marjolein van der Veldt)

Een totebag voor een like

Even kennismaken met de Delta-redactie? Dat kan! We zijn maandag te vinden op de OWee-infomarkt. Deelnemers die ons gaan volgen op Instagram krijgen een Delta-totebag cadeau. Dit wordt een collectors item, dan weet je dat alvast.

Maandag 22 augustus
13:00-18:00
Delta, Markt

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.