Campus

Nooit meer pennen

Meepennen, collegerama; allemaal niet meer nodig om de colleges van de afgelopen weken op te lepelen. Nu is er Recordium!
Heel verleidelijk: hij is het allerleukst voor concerten. Met Recordium kun je bijna alles opnemen, van colleges tot interviews en van memo’s tot – juist ja – concerten.

Dat is op zich niet zo bijzonder, dat deed je smartphone namelijk allemaal uit zichzelf al. Maar wat Recordium speciaal maakt, is dat je bepaalde punten in de opname kunt markeren. Belangrijke quotes. Tentamenstof. Of je favoriete nummer van de band die je net live staat te bekijken. Hartstikke handig met de tentamenperiode in het vooruitzicht. En nog leuker als je straks op Lowlands staat. Je kunt er namelijk ook nog foto’s en krabbels aan hangen. Wel zo leuk als je je opname wilt delen met vrienden. Dat kan trouwens ook gewoon vanuit de app, via e-mail of door hem op te slaan in bijvoorbeeld Dropbox of Evernote.


Je kunt je opname zo lang maken als je maar wilt. Dat kost natuurlijk wel wat geheugen, dus kun je na afloop eindeloos knippen. Zo heb je al je collegestof compact paraat. En de slechte nummers op Lowlands gewist. Inclusief jouw ietwat beschonken commentaar. De achten die je haalde dankzij je goed beluisterde collegestof moeten natuurlijk wel geloofwaardig blijven.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.