Campus

Nieuwe natuur

De snel voortschrijdende technologische ontwikkeling staat de laatste tijd behoorlijk in de schijnwerpers. Terwijl de VPRO de hele maand september uitzendingen verzorgt over het digitale tijdperk, vindt er in Den Haag een manifestatie plaats onder de titel ‘Neonatuur’.

De technologie lijkt in toenemende mate de natuur te willen nabootsen in de richting van een nieuwe natuur. In ‘Neonatuur’ wordt door een groot aantal wetenschappers en kunstenaars gereageerd op de betekenis van het ‘organische in het kunstmatige’. Dit komt tot uitdrukking in film, installaties, machineorkesten, muziektheater, beeldende kunst en lezingen. De manifestatie duurt nog tot en met 16 september en vindt plaats in de Kunstpassage, het Zeebelt Theater, het Korzo Theater en in het Archief. Inlichtingen: Stichting Phoenix, 070-3633381 of Theater Zeebelt, 070-3656546.

De snel voortschrijdende technologische ontwikkeling staat de laatste tijd behoorlijk in de schijnwerpers. Terwijl de VPRO de hele maand september uitzendingen verzorgt over het digitale tijdperk, vindt er in Den Haag een manifestatie plaats onder de titel ‘Neonatuur’. De technologie lijkt in toenemende mate de natuur te willen nabootsen in de richting van een nieuwe natuur. In ‘Neonatuur’ wordt door een groot aantal wetenschappers en kunstenaars gereageerd op de betekenis van het ‘organische in het kunstmatige’. Dit komt tot uitdrukking in film, installaties, machineorkesten, muziektheater, beeldende kunst en lezingen. De manifestatie duurt nog tot en met 16 september en vindt plaats in de Kunstpassage, het Zeebelt Theater, het Korzo Theater en in het Archief. Inlichtingen: Stichting Phoenix, 070-3633381 of Theater Zeebelt, 070-3656546.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.