Onderwijs

Menu

Buffet BlauwMekelweg 5Donderdag 14 februariKippensoep/aspergesoep*. Dessert: Vanillevla.Dagschotel: Bami, atjar, kroepoek en saté.

br />
Luxe: Gebakken kabeljauw met bieslooksaus, gebakken aardappelen en tomatensalade.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Bami/saté. Kalkoenrollade/ratatouille. Pinda ei/gekookte aardappelen.

Vrijdag 15 februari

Vissoep/vermicellisoep*. Dessert: Yoghurt met vruchtjes.

Dagschotel: Hamburger met witlof, ui en friet.

Luxe: Cordon blue, gebakken aardappelen en snijbonen.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Hamburger/kabeljauw. Friet/gekookte aardappelen. Witlof/worteltjes. Boerenomelet/saus.

De luxe maaltijd is alleen tijdens het diner verkrijgbaar. Tussen 11.30-13.30 uur is alleen de dagschotel verkrijgbaar zoals vermeld staat.

* = vegetarisch

Openingstijden: Buffet Blauw: ma t/m vr 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur.

Bar Brasserie: ma t/m vr 9.00-20.00 uur. Het weekmenu staat ook op internet: www.fd.tudelft.nl/websites/rv/week.htm

Sint Jansbrug

Oude Delft 50-52

Donderdag 14 februari

Peruaanse vissoep, osso buco met rundvlees of tahoe, gemengde- of Griekse salade. Fruit en diverse toetjes.

Vrijdag 15 februari

Kippensoep, gefrituurde aardappelschijfjes met shoarma en knoflooksaus of gevulde aubergine, Griekse- of frisse salade. Fruit en diverse toetjes.

Maandag 18 februari

Brocolli roomsoep, pasta met tonijnsaus met tonijn of kaas, boeren- of Port au Prince salade. Fruit en diverse toetjes.

Dinsdag 19 februari

Champignonsoep, friet, bloemkool met sausje, schnitzel of spinazie-fetaflapje, Port au Prince- of gemengde salade. Fruit en diverse toetjes.

Woensdag 20 februari

Tomatengroentensoep, taco’s met rijst, gekruid gehakt of banaan en noten, gemengde- of witlofsalade. Fruit en diverse toetjes.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basis(incl.salade en fruit) eur. 3,10, soep eur.0,30, toe eur. 0,25 soep&toe eur. 0,50, bier en fris eur. 0,80.

Het menu staat ook op internet: www.jansbrug.nl.

Alcuin

Oude Delft 57

Eettafel Alcuin

Oude Delft 55-57

Maandag t/m donderdag

Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep

Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen: Basis: _ 2,80; Luxe: _ 3,90.

Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl

Koornbeurs

Voldersgracht 1

Donderdag 14 februari

Vlees: Erwtensoep, rookworst, zuurkoolstamppot, tomaat-venkelsalade.

Veg.: Erwtensoep, pittige kaasschnitzel, zuurkoolstamppot, tomaat-venkelsalade.

Vrijdag 15 februari

Vlees: Kippensoep, Spaanse gehaktbal, witte rijst, koolrabi, Chinese

koolsalade met rozijnen.

Veg.: Paprikasoep, groente-champignonbal, bruine rijst, Chinese

koolsalade met rozijnen, koolrabi.

Maandag 18 februari

Vlees: Lenteuiboulion met vermicelli, pasteitje varkensragout, krieltjes,

witlof met kaasgratinée, ijsbergsalade met meloen en mandarijn.

Veg.: Lenteuiboullion met vermicelli, pasteitje groenten-notenragout

met kaassaus, bruine rijst, ijsbergsalade met meloen en mandarijn, witlof

met kaasgratinée.

Dinsdag 19 februari

Vlees: Wortel-roomsoep, kipkarbonade, patat, bloemkool, paprikasalade.

Veg.: wortel-roomsoep, bladerdeeg met ananas en brie, pasta,

paprikasalade, bloemkool.

Woensdag 20 februari

Vlees: Tomatensoep, taco gevuld met pittige rundvleesreepjes, witte rijst,

Mexicaanse groenten, bonte salade met walnoten.

Veg.: tomatensoep, taco met pittige paddenstoelen, bruine rijst,

bonte salade met walnoten, Mexicaanse groenten.

Donderdag 21 februari

Vlees: Groene mosterdsoep, schnitzel, aardappelkroketjes, sperziebonen,

witte koolsalade met rozijnen.

Veg.: Groene mosterdsoep, gevulde paprika met fruit en kaas,

aardappelkroketjes, witte koolsalade met rozijnen, sperziebonen.

Vrijdag 22 februari

Vlees: Venkel-crèmesoep, kiprollade, krieltjes, broccoli, witlofsalade met

appel.

Veg.: Venkel-crèmesoep, tomaten-preischotel, bulgur, witlofsalade met

appel, broccoli.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basismaaltijd: eur. 3,-; Soep: eur.0,30; Toetjes v.a. eur. 0,30; Fruit v.a. eur. 0,40 . Inl. www.koornbeurs.nl/eettafel

C.S.R.

Oude Delft 251

Donderdag 14 februari

Aardappelmaaltijd, toetje.

Maandag 18 februari

Soep, rijst met tjap tjoi, toetje.

Donderdag 21 februari

Pastamaaltijdsalade, toetje.

Maaltijd begint om 18.00 uur. Aanmelden via csr@oli.tudelft.nl of via 015-2135681.

Delftsche Zwervers

Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex

Donderdag 14 februari

Suikerzoet en marsepein, dat zal valentijntje zijn! Gelukkig geld dat voor het toetje en zal de hoofdmaaltijd ons een stevige bodem geven. Spaghetti met veel saus en groente.

Donderdag 21 februari

Macaroni met verschillende groenten en saus. Vla met yoghurt en hagels.

Kruithuiscomplex (tegenover Proteus-Eretes). Aanmelden: (015) 2626658

Eten voor eur. 3, incl. toetje, koffie of thee en een koekje, en

deelname aan het avondprogramma. Aanmelden: 015-2566997 of

maaltijd@email.com

Wolbodo

Verwersdijk 102-104

Maandag 18 februari

Soep, andijviestampot met een heerlijk stukje vlees.

Dinsdag 19 februari

Soep, vegetarische lasagna met salade.

Woensdag 20 februari

Soep, smeuïge goulash met witte rijst.

Donderdag 21 februari

Soep, jachtschotel.

Eettafel geopend vanaf 18.00 uur zolang de voorraad strekt. Bonnetjesverkoop voor de maaltijd begint om 18.00 uur à eur. 3,20. Voor een

vegetarische maaltijd en grote groepen bel de kok 015-2121516 een dag van tevoren.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.