Onderwijs

Menu

Buffet BlauwMekelweg 5Donderdag 7 maartKippensoep/gebonden aspergesoep*. Dessert: Vanillevla.Dagschotel: Bourgondische stoofschotel, gekookte aardappelen, macedoine.

br />
Luxe: Kabeljauw met bieslooksaus, peultjes, gekookte kriel.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Stoofschotel/varkenslapje. Gekookte of gebakken aardappelen. Macedoine/ratatouille. Groenteragout met tempeh/saus.

Vrijdag 8 maart

Vissoep/heldere groentesoep*. Dessert: Yoghurt met vruchtjes.

Dagschotel: Hamburger met ui, frites, witlofsalade.

Luxe: Cordon bleu, gebakken aardappelen, snijbonen.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Hamburger/schaslick. Frites/gekookte aardappelen. Witlofsalade/doperwten. Boerenomelet/hamburgersaus.

Maandag 11 maart

Ossenstaartsoep/gebonden bloemkoolsoep*. Dessert: Vruchtenvla.

Dagschotel: Gebakken mosselen met remouladesaus, frites en salade.

Luxe: Halve kip, gebakken aardappelen, tomaten/komkommersalade.

Van 16:30-19:30 uur keuze uit: Gebakken mosselen/Duitse braadworst. Frites/gekookte aardappelen. Tomaten-komkommersalade/macedoine. Veg. braadworst/zigeunersaus.

Dinsdag 12 maart

Groentesoep/gebonden spinaziesoep*. Dessert: Vanillevla.

Dagschotel: Nasi, saté, atjar, kroepoek.

Luxe: Hollandse biefstuk, gebakken groente, gebakken aardappelen en stroganoffsaus.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Nasi/saté. Gekookte aardappelen/tartaartje. Andijvie à la créme/atjar. Pinda-ei.

Woensdag 13 maart

Kippensoep/mozaïeksoep*. Dessert: Witte chocolademousse.

Dagschotel: Spaghetti met groente-vleessaus.

Luxe: Zalmmoot met bieslooksaus, worteltjes, gebakken aardappelen.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Spaghetti/gekookte aardappelen. Vlees-groentesaus/kipfilet. Ratatouille/veg. Spaghettisaus.

Donderdag 14 maart

Ossenstaartsoep/gebonden kerriesoep*. Dessert: Blanke vla.

Dagschotel: Gyros, frites, rauwkost.

Luxe: Lamskotelet, peultjes, gebakken kriel.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Gyros/rundersausijs. Frites/gekookte aardappelen. Rauwkost/bloemkool. Gevulde paprika/knoflooksaus.

De luxe maaltijd is alleen tijdens het diner verkrijgbaar. Tussen 11.30-13.30 uur is alleen de dagschotel verkrijgbaar zoals vermeld staat.

* = vegetarisch

Openingstijden: Buffet Blauw: ma t/m vr 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur.

Bar Brasserie: ma t/m vr 9.00-20.00 uur. Het weekmenu staat ook op internet: www.fd.tudelft.nl/websites/rv/week.htm

Sint Jansbrug

Oude Delft 50-52

Donderdag 7 maart

Brocolli-crèmesoep, slavink of perzik-brie-flapje, friet, sperziebonen, frisse salade. Fruit en diverse toetjes.

Vrijdag 8 maart

Champignonsoep, ovenschotel Jeroen met banaan en tauge, gehakt of champignons, ananas- of koolsalade met perzik. Fruit en diverse toetjes.

Maandag 11 maart

Kippensoep, hamburger Hawaii of aspergeflapje, friet, brocolli, frisse of gemengde salade. Fruit en diverse toetjes.

Dinsdag 12 maart

Kerriesoep, pilaf, rijst, kip of cashewnoten, gemengde of witlofsalade.

Fruit en diverse toetjes.

Woensdag 13 maart

Erwtensoep, boerenkool of zuurkool met rookworst of kaasspies, witlof- of Port au Prince salade. Fruit en diverse toetjes.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basis(incl.salade en fruit) 3,10, soep 0,30, toe 0,25 soep&toe 0,50, bier en fris 0,80. (bedragen zijn euro%s). Het menu staat ook op internet: www.jansbrug.nl.

Alcuin

Oude Delft 55-57

Maandag t/m donderdag

Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep

Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen (in euro%s): Basis: 2,80; Luxe: 3,90.

Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl

Tyche

Oude Delft 123

Maandag 11 maart

Basis: Hongaarse stoofschotel.

Luxe: Wienerschnitzel, frites, gemengde salade.

Veg. Hongaarse stoofschotel.

Dinsdag 12 maart

Basis: Procureurlap, spinazie à la crème en gekookte aardappelen.

XXL-menu: Biefstuk Biesmark, gemengde salade, frites, tomatensoep en appelmoes.

Veg. Loempia.

Woensdag 13 maart

Basis: Gehaktbrood, gemengde groente en puree.

Luxe: Paella Valencia.

Veg. Paella.

Donderdag 14 maart

Basis: Kipburger, sperziebonen, gekookte aardappelen.

Luxe: Lekkerbek, gebakken aardappelen, gemengde salade.

Veg. Groenteschnitzel.

Eettafel geopend van 17.45-19.15 uur. U kan bij ons al eten vanaf 2,80 euro. Wij zijn er ook voor partijen en diners mail: DSB@tudelft.nl of internet: www.oli.tudelft.nl/dsb

Koornbeurs

Voldersgracht 1

Donderdag 7 maart

Vlees: Courgettesoep, bladerdeeg met kip, aardappelkroketjes, gebakken prei, aspergesalade.

Veg. courgettesoep, courgette ovenschotel, aardappelkroketjes, aspergesalade, gebakken prei.

Vrijdag 8 maart

Vlees: Komkommer-mosterdsoep, Italiaanse beefstew, pasta, schorseneren, komkommersalade.

Veg. komkommer-mosterdsoep, Italiaanse groentenstew, pasta, komkommersalade. schorseneren.

Maandag 11 maart

Vlees: Groenteboullion, stoofvlees met uien, krieltjes, doperwten, komkommertomaatsalade.

Veg. groenteboullion, champignon-kaaskoekjes, meergranenrijst, komkommer-tomaatsalade, doperwten.

Dinsdag 12 maart

Vlees: Erwtensoep, pizza, patat, bloemkool, witlofsalade.

Veg. erwtensoep, groentepizza, bruine rijst, witlofsalade, bloemkool.

Woensdag 13 maart

Vlees: Chinese tomatensoep, ovenschotel met oriëntaalse kip, witte rijst, sperziebonen, Chinese koolsalade.

Veg. Chinese tomatensoep, quiche met tomaat, kaas, olijven en

champignons, bruine rijst, Chinese koolsalade met paprika, sperziebonen.

Donderdag 14 maart

Vlees: Mosterdsoep, varkenshaasmedallion, gekookte aardappelen, venkel, bleekselderijsalade.

Veg. mosterdsoep, bladerdeeg met banaan en mandarijn, bulgur, bleekselderijsalade, venkel.

Vrijdag 15 maart

Vlees: Uiensoep, drumstick, andijviestamppot, ijsbergsalade met tomaat.

Veg. uiensoep, kaasschnitzel, andijviestamppot, ijsbergsalade met tomaat.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basismaaltijd: 3,-; Soep: 0,30; Toetjes v.a. 0,30; Fruit v.a. 0,40 (bedragen in euro’s). Inl. www.koornbeurs.nl/eettafel

C.S.R.

Oude Delft 251

Donderdag 7 maart

Aardappelen, groente, gehaktbal, toetje.

Maandag 11 maart

Themamaaltijd: Dispuut Nechosheth stelt zich aan u voor.

Donderdag 14 maart

Macaronischotel met tonijn, toetje.

Maaltijd begint om 18.00 uur. Aanmelden via csr@oli.tudelft.nl of via 015-2135681.

Delftsche Zwervers

Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex

Donderdag 7 maart

Om alvast in voorjaarstemming te komen! Soep, brood met salade, ijs.

Kruithuiscomplex (tegenover Proteus-Eretes). Aanmelden: (015) 2626658

Eten voor 3 euro incl. toetje, koffie of thee en een koekje, en

deelname aan het avondprogramma. Aanmelden: 015-2566997 of

maaltijd@email.com

Wolbodo

Verwersdijk 102-104

Maandag 11 maart

Soep, gekookte aardappelen, koolraap in roomsaus, schnitzel.

Dinsdag 12 maart

Soep, gevulde aubergine met aardappelpartjes en salade.

Woensdag 13 maart

Soep, babi pangang met rijst en boontjes.

Donderdag 14 maart

Soep, pasta, zalmmoot in roomsaus en sla.

Eetafel geopend vanaf 18.00 zolang de voorraad strekt. Bonnetjesverkoop

voor de maaltijd begint om 18.00 à 3.20 euro. Voor de zekerheid van een

vegetarische maaltijd en een maaltijd voor grote groepen bel de kok

015-2121516 een dag van tevoren.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.