Onderwijs

menu

Buffet BlauwMekelweg 5Donderdag 14 maartOssenstaartsoep/gebonden kerriesoep*. Dessert: Blanke vla.

br />
Dagschotel: Gyros, frites, rauwkost.

Luxe: Lamskotelet, peultjes, gebakken kriel.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Guros/rundersausijs. Frites/gekookte aardappelen. Rauwkost/bloemkool. Gevulde paprika/knoflooksaus.

Vrijdag 15 maart

Tomaten-groentesoep/gebonden champignonsoep*. Dessert: Chocoladevla.

Dagschotel: Kippenpoot, frites, doperwten.

Luxe: Zeewolf met saffraansaus, pommes duchesses, worteltjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Kippenpoot/hamburger Hawaii. Doperwten/groene kool. Frites/gekookte aardappelen. Gevulde aubergine/kerriesaus.

Maandag 18 maart

Tomatensoep/gebonden aspergesoep*. Dessert: Perzikyoghurt.

Dagschotel: Kippenpoot met kerriemayo, friet, salade.

Luxe: Zandtong met bieslook, minikriel, groente.

Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Kippenpoot/slavink. Friet/gekookte aardappelen. Salade/broccoli. Gevulde paprika/kerriemayo.

Dinsdag 19 maart

Kippensoep/gebonden bloemkoolsoep*. Dessert: Blanke vla.

Dagschotel: Andijviestamppot met runderworst.

Luxe: Kalkoentournedos met sjalottensaus, haricits, pommes duchesses.

Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Andijviestamppot/jus. Gebakken aardappelen/witte kool. Verse worst/gehakt cordon bleu. Veg. Burger.

Woensdag 20 maart

Bruine bonensoep/heldere uiensoep*. Dessert: Kiwikwark.

Dagschotel: Runderstoofschotel, boontjes, gekookte aardappelen.

Luxe: Biefstuk met pepersaus, gebakken aardappelen, groente.

Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Stoofschotel/bretonse schnitzel. Gekookte aardappelen/rijst. Boontjes/macedoine. Veg. omelet/saus.

Donderdag 21 maart

Bamisoep/gebonden champignonsoep*. Dessert: Chocoladevla.

Dagschotel: Gehaktbal, gekookte aardappelen, spitskool.

Luxe: Lamsfilet met honingsaus, gebakken aardappelen, haricots verts.

Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Gehaktbal/schnitzel. Gekookte of gebakken aardappelen. Spitskool/prei à la crème. Tahoe ketjap/saus.

De luxe maaltijd is alleen tijdens het diner verkrijgbaar. Tussen 11.30-13.30 uur is alleen de dagschotel verkrijgbaar zoals vermeld staat.

* = vegetarisch

Openingstijden: Buffet Blauw: ma t/m vr 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur.

Bar Brasserie: ma t/m vr 9.00-20.00 uur. Het weekmenu staat ook op internet: www.fd.tudelft.nl/websites/rv/week.htm

Sint Jansbrug

Oude Delft 50-52

Donderdag 14 maart

Tomatensoep, ovenschotel Hawaii met gehakt of perzik en rozijnen, frisse of ananas salade. Fruit en diverse toetjes.

Vrijdag 15 maart

Uiensoep, lasagne met Turks brood en kruidenboter, gehakt of bonen, Italiaanse of boerensalade. Fruit en diverse toetjes.

Maandag 18 maart

Groentesoep, pasta bolognese met gehakt of kaas, boeren of gemengde salade. Fruit en diverse toetjes.

Dinsdag 19 maart

Braziliaanse maïssoep, hamlap of spinazie-feta-flapje, friet, parmabonen, gemengde of frisse salade. Fruit en diverse toetjes.

Woensdag 20 maart

Minestronesoep, rijst met Chili con carne, gehakt of appels, frisse of wortelsalade. Fruit en diverse toetjes.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basis(incl.salade en fruit) 3,10, soep 0,30, toe 0,25 soep&toe 0,50, bier en fris 0,80. (bedragen zijn euro%s). Het menu staat ook op internet: www.jansbrug.nl.

Alcuin

Oude Delft 55-57

Maandag t/m donderdag

Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep

Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen (in euro%s): Basis: 2,80; Luxe: 3,90.

Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl

Tyche

Oude Delft 123

Maandag 18 maart

Basis: Babi pangang.

Luxe: Lamslapje, ratatouille en frites.

Veg. babi pangang.

Dinsdag 19 maart

Basis: Mexicano in pindasaus, taugésalade en gekookte aardappelen.

XXL-menu: Runderrollade in roomsaus, French frites, gemengde salade en groentesoep.

Veg. Omelet.

Woensdag 20 maart

Basis: Tropische gehaktbal, salade met kaas en spek en puree.

Luxe: Geroerbakte biefstukreepjes, aardappelkroketten en salade.

Veg. Groentetaart.

Donderdag 21 maart

Basis: Slavink, gestoofde witte kool met appeltjes en puree.

Luxe: Goudse kippenpoot, Parijse worteltjes en frites.

Veg. Loempia.

Eettafel geopend van 17.45-19.15 uur. U kan bij ons al eten vanaf 2,80 euro. Wij zijn er ook voor partijen en diners mail: DSB@tudelft.nl of internet: www.oli.tudelft.nl/dsb

Koornbeurs

Voldersgracht 1

Donderdag 14 maart

Vlees: Mosterdsoep, varkenshaasmedallion, gekookte aardappelen, venkel, bleekselderijsalade.

Veg. mosterdsoep, bladerdeeg met banaan en mandarijn, bulgur, bleekselderijsalade, venkel.

Vrijdag 15 maart

Vlees: Uiensoep, drumstick, andijviestamppot, ijsbergsalade met tomaat.

Veg. uiensoep, kaasschnitzel, andijviestamppot, ijsbergsalade.

Maandag 18 maart

Vlees: Kippensoep, speklapje, krieltjes, bietjes, veldsla.

Veg. blauwe kaassoep, gevulde paprika, bulgur, veldsla, bietjes.

Dinsdag 19 maart

Vlees: Prei-roomsoep, cordonbleu, patat, tuinbonen met tuinkruidensaus, ijsbergsalade.

Veg. prei-roomsoep, bladerdeeg met perzik, honing en brie, bruine rijst, ijsbergsalade, tuinbonen.

Woensdag 20 maart

Vlees: Tamarindesoep met pinda’s, kip-tandori, witte rijst, fruitsalade.

Veg. tamarindesoep met pinda’s, notentandori, bruine rijst, fruitsalade.

Donderdag 21 maart

Vlees: Komkommersoep, hamragout, tagliatelle, doperwtjes, salade.

Veg. komkommersoep, champignon-notenragout, tagliatelle, salade, doperwtjes.

Vrijdag 22 maart

Vlees: Tomatensoep, karbonaatje, aardappelkroketjes, rode kool, rauwkostsalade.

Veg. tomatensoep, gevulde komkommer met roomkaas, aardappelkroketjes, rauwkostsalade, rode kool.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basismaaltijd: 3,-; Soep: 0,30; Toetjes v.a. 0,30; Fruit v.a. 0,40 (bedragen in euro%s). Inl. www.koornbeurs.nl/eettafel

C.S.R.

Oude Delft 251

Donderdag 14 maart

Macaronischotel met tonijn, toetje.

Maandag 18 maart

Soep, boerenpannetje, toetje.

Maaltijd begint om 18.00 uur. Aanmelden via csr@oli.tudelft.nl of via 015-2135681.

Delftsche Zwervers

Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex

Donderdag 14 maart

Macaronie, brocolie en kaassaus voor de vega’s en prei ui en tomatensaus met rundergehakt voor de vlees eters. Toe: gebakken appels met rozijntjes.

Donderdag 28 maart

Bami met nootjes en ei, pindasaus en naar keuze kip. Toe: ijs met slagroom.

Aanmelden: 015-2626658. Eten voor 3 euro incl. toetje, koffie of thee en een koekje, en deelname aan het avondprogramma. Aanmelden: 015-2566997 of

maaltijd@email.com

Wolbodo

Verwersdijk 102-104

Maandag 18 maart

Soep, hutspot met klapstuk en mosterdsaus.

Dinsdag 19 maart

Soep, vegetarische bolognese met salade.

Woensdag 20 maart

Soep, Indische rijsttafel.

Donderdag 21 maart

Soep, gegrilde schouderkarbonade, gebakken aardappelen, macedonie.

Eetafel geopend vanaf 18.00 zolang de voorraad strekt. Bonnetjesverkoop

voor de maaltijd begint om 18.00 uur à 3,20 euro. Voor een vegetarische maaltijd of grote groepen bel de kok 015-2121516 een dag van tevoren.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.