Buffet BlauwMekelweg 5Donderdag 14 maartOssenstaartsoep/gebonden kerriesoep*. Dessert: Blanke vla.
br />
Dagschotel: Gyros, frites, rauwkost.
Luxe: Lamskotelet, peultjes, gebakken kriel.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Guros/rundersausijs. Frites/gekookte aardappelen. Rauwkost/bloemkool. Gevulde paprika/knoflooksaus.
Vrijdag 15 maart
Tomaten-groentesoep/gebonden champignonsoep*. Dessert: Chocoladevla.
Dagschotel: Kippenpoot, frites, doperwten.
Luxe: Zeewolf met saffraansaus, pommes duchesses, worteltjes.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Kippenpoot/hamburger Hawaii. Doperwten/groene kool. Frites/gekookte aardappelen. Gevulde aubergine/kerriesaus.
Maandag 18 maart
Tomatensoep/gebonden aspergesoep*. Dessert: Perzikyoghurt.
Dagschotel: Kippenpoot met kerriemayo, friet, salade.
Luxe: Zandtong met bieslook, minikriel, groente.
Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Kippenpoot/slavink. Friet/gekookte aardappelen. Salade/broccoli. Gevulde paprika/kerriemayo.
Dinsdag 19 maart
Kippensoep/gebonden bloemkoolsoep*. Dessert: Blanke vla.
Dagschotel: Andijviestamppot met runderworst.
Luxe: Kalkoentournedos met sjalottensaus, haricits, pommes duchesses.
Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Andijviestamppot/jus. Gebakken aardappelen/witte kool. Verse worst/gehakt cordon bleu. Veg. Burger.
Woensdag 20 maart
Bruine bonensoep/heldere uiensoep*. Dessert: Kiwikwark.
Dagschotel: Runderstoofschotel, boontjes, gekookte aardappelen.
Luxe: Biefstuk met pepersaus, gebakken aardappelen, groente.
Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Stoofschotel/bretonse schnitzel. Gekookte aardappelen/rijst. Boontjes/macedoine. Veg. omelet/saus.
Donderdag 21 maart
Bamisoep/gebonden champignonsoep*. Dessert: Chocoladevla.
Dagschotel: Gehaktbal, gekookte aardappelen, spitskool.
Luxe: Lamsfilet met honingsaus, gebakken aardappelen, haricots verts.
Van 16.30 tot 19.30 uur keuze uit: Gehaktbal/schnitzel. Gekookte of gebakken aardappelen. Spitskool/prei à la crème. Tahoe ketjap/saus.
De luxe maaltijd is alleen tijdens het diner verkrijgbaar. Tussen 11.30-13.30 uur is alleen de dagschotel verkrijgbaar zoals vermeld staat.
* = vegetarisch
Openingstijden: Buffet Blauw: ma t/m vr 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur.
Bar Brasserie: ma t/m vr 9.00-20.00 uur. Het weekmenu staat ook op internet: www.fd.tudelft.nl/websites/rv/week.htm
Sint Jansbrug
Oude Delft 50-52
Donderdag 14 maart
Tomatensoep, ovenschotel Hawaii met gehakt of perzik en rozijnen, frisse of ananas salade. Fruit en diverse toetjes.
Vrijdag 15 maart
Uiensoep, lasagne met Turks brood en kruidenboter, gehakt of bonen, Italiaanse of boerensalade. Fruit en diverse toetjes.
Maandag 18 maart
Groentesoep, pasta bolognese met gehakt of kaas, boeren of gemengde salade. Fruit en diverse toetjes.
Dinsdag 19 maart
Braziliaanse maïssoep, hamlap of spinazie-feta-flapje, friet, parmabonen, gemengde of frisse salade. Fruit en diverse toetjes.
Woensdag 20 maart
Minestronesoep, rijst met Chili con carne, gehakt of appels, frisse of wortelsalade. Fruit en diverse toetjes.
Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basis(incl.salade en fruit) 3,10, soep 0,30, toe 0,25 soep&toe 0,50, bier en fris 0,80. (bedragen zijn euro%s). Het menu staat ook op internet: www.jansbrug.nl.
Alcuin
Oude Delft 55-57
Maandag t/m donderdag
Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep
Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen (in euro%s): Basis: 2,80; Luxe: 3,90.
Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl
Tyche
Oude Delft 123
Maandag 18 maart
Basis: Babi pangang.
Luxe: Lamslapje, ratatouille en frites.
Veg. babi pangang.
Dinsdag 19 maart
Basis: Mexicano in pindasaus, taugésalade en gekookte aardappelen.
XXL-menu: Runderrollade in roomsaus, French frites, gemengde salade en groentesoep.
Veg. Omelet.
Woensdag 20 maart
Basis: Tropische gehaktbal, salade met kaas en spek en puree.
Luxe: Geroerbakte biefstukreepjes, aardappelkroketten en salade.
Veg. Groentetaart.
Donderdag 21 maart
Basis: Slavink, gestoofde witte kool met appeltjes en puree.
Luxe: Goudse kippenpoot, Parijse worteltjes en frites.
Veg. Loempia.
Eettafel geopend van 17.45-19.15 uur. U kan bij ons al eten vanaf 2,80 euro. Wij zijn er ook voor partijen en diners mail: DSB@tudelft.nl of internet: www.oli.tudelft.nl/dsb
Koornbeurs
Voldersgracht 1
Donderdag 14 maart
Vlees: Mosterdsoep, varkenshaasmedallion, gekookte aardappelen, venkel, bleekselderijsalade.
Veg. mosterdsoep, bladerdeeg met banaan en mandarijn, bulgur, bleekselderijsalade, venkel.
Vrijdag 15 maart
Vlees: Uiensoep, drumstick, andijviestamppot, ijsbergsalade met tomaat.
Veg. uiensoep, kaasschnitzel, andijviestamppot, ijsbergsalade.
Maandag 18 maart
Vlees: Kippensoep, speklapje, krieltjes, bietjes, veldsla.
Veg. blauwe kaassoep, gevulde paprika, bulgur, veldsla, bietjes.
Dinsdag 19 maart
Vlees: Prei-roomsoep, cordonbleu, patat, tuinbonen met tuinkruidensaus, ijsbergsalade.
Veg. prei-roomsoep, bladerdeeg met perzik, honing en brie, bruine rijst, ijsbergsalade, tuinbonen.
Woensdag 20 maart
Vlees: Tamarindesoep met pinda’s, kip-tandori, witte rijst, fruitsalade.
Veg. tamarindesoep met pinda’s, notentandori, bruine rijst, fruitsalade.
Donderdag 21 maart
Vlees: Komkommersoep, hamragout, tagliatelle, doperwtjes, salade.
Veg. komkommersoep, champignon-notenragout, tagliatelle, salade, doperwtjes.
Vrijdag 22 maart
Vlees: Tomatensoep, karbonaatje, aardappelkroketjes, rode kool, rauwkostsalade.
Veg. tomatensoep, gevulde komkommer met roomkaas, aardappelkroketjes, rauwkostsalade, rode kool.
Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basismaaltijd: 3,-; Soep: 0,30; Toetjes v.a. 0,30; Fruit v.a. 0,40 (bedragen in euro%s). Inl. www.koornbeurs.nl/eettafel
C.S.R.
Oude Delft 251
Donderdag 14 maart
Macaronischotel met tonijn, toetje.
Maandag 18 maart
Soep, boerenpannetje, toetje.
Maaltijd begint om 18.00 uur. Aanmelden via csr@oli.tudelft.nl of via 015-2135681.
Delftsche Zwervers
Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex
Donderdag 14 maart
Macaronie, brocolie en kaassaus voor de vega’s en prei ui en tomatensaus met rundergehakt voor de vlees eters. Toe: gebakken appels met rozijntjes.
Donderdag 28 maart
Bami met nootjes en ei, pindasaus en naar keuze kip. Toe: ijs met slagroom.
Aanmelden: 015-2626658. Eten voor 3 euro incl. toetje, koffie of thee en een koekje, en deelname aan het avondprogramma. Aanmelden: 015-2566997 of
maaltijd@email.com
Wolbodo
Verwersdijk 102-104
Maandag 18 maart
Soep, hutspot met klapstuk en mosterdsaus.
Dinsdag 19 maart
Soep, vegetarische bolognese met salade.
Woensdag 20 maart
Soep, Indische rijsttafel.
Donderdag 21 maart
Soep, gegrilde schouderkarbonade, gebakken aardappelen, macedonie.
Eetafel geopend vanaf 18.00 zolang de voorraad strekt. Bonnetjesverkoop
voor de maaltijd begint om 18.00 uur à 3,20 euro. Voor een vegetarische maaltijd of grote groepen bel de kok 015-2121516 een dag van tevoren.

Comments are closed.