Buffet BlauwMekelweg 5Donderdag 28 maartGebonden aspergesoep/vermicellisoep*.Dessert: Chocolademousse.
br />
Dagschotel: Runderburger met stroganoffsaus, gemengde groenten, frites.
Luxe: Runderentrecôte met kruidenboter, frites, salade.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Runderburger/ runderlever. Frites/ gekookte aardappelen. Gemengde groente/ bloemkool. Groenteburger/ saus.
Vrijdag 29 maart
Heldere kippensoep/toscaanse uiensoep*.
Dessert: Perzikyoghurt.
Dagschotel: Boomstammetje, gebakken aardappelen, prei à la crème.
Luxe: Lamsrollade met mintsaus, gekookte minikriel, peultjes.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Boomstammetje/ runderlapje. Gebakken of gekookte aardappelen. Doperwtjes/ Chinese kool. Groenteomelet/ saus.
Maandag 1 april
Groentesoep/gebonden champignonsoep*.
Dessert: Vlaflip.
Dagschotel: Schnitzel, boontjes, frites en paprikasaus.
Luxe: Zalmmoot met dillesaus, krieltjes, peulen en worteltjes.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Schnitzel/ gehaktbal. Frites/ gekookte aardappelen. Boontjes/ spitskool. Veg.burger/ paprikasaus.
Dinsdag 2 april
Heldere juliënnesoep*/erwtensoep.
Dessert: Hopjesvla.
Dagschotel: Runderlapje, broccoli, gekookte aardappelen.
Luxe: Lamskoteletjes met tijmsaus, gebakken groenten, krieltjes.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Runderlapje/ speklapje. Gekookte of gebakken aardappelen. Broccoli/ rode kool. Gevulde avocado/ saus.
Woensdag 3 april
Bruine bonensoep/gebonden preisoep*.
Dessert: Chocolademousse.
Dagschotel: Maccaroni met vleessaus en salade.
Luxe: Hollandse biefstuk met pepersaus, salade en frites.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Macaroni/ gekookte aardappelen. Vleessaus/ karbonade. Salade/ bloemkool. Veg. Saus.
Donderdag 4 april
Kippensoep/gebonden aspergesoep*.
Dessert: Vanillevla.
Dagschotel: Bourgondische stoofschotel, gekookte aardappelen, macedoine.
Luxe: Kabeljauw met bieslooksaus, peultjes, gekookte kriel.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Stoofschotel/ varkenslapje. Gekookte of gebakken aardappelen. Macedoine/ ratatouille. Groenteragoût met tempeh/ saus.
Vrijdag 5 april
Gebonden vissoep/heldere groentesoep*.
Dessert: Yoghurt met vruchtjes.
Dagschotel: Hamburger met ui, frites, witlofsalade.
Luxe: Cordon bleu, gebakken aardappelen, snijbonen.
Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Hamburger/ shaslick. Frites/ gekookte aardappelen. Witlofsalade/ doperwten. Boerenomelet/ hamburgersaus.
Maandag 8 april
Heldere ossenstaartsoep/gebonden bloemkoolsoep*.
Dessert: Vruchtenvla.
Dagschotel: Gebakken mosselen met remouladesaus, frites, salade.
Luxe: Halve kip, gebakken aardappelen, tomaten/ komkommersalade.
Van 16:30-19:30 uur keuze uit: Gebakken mosselen/ Duitse braadworst. Frites/ gekookte aardappelen. Tomaten-komkommersalade/ macedoine. Veg. braadworst/ zigeunersaus.
Dinsdag 9 april
Heldere groentesoep/gebonden spinaziesoep*.
Dessert: Vanillevla.
Dagschotel: Nasi met saté, atjar en kroepoek.
Luxe: Hollandse biefstuk, gebakken groente, gebakken aardappelen en stroganoffsaus.
Van 16:30-19:30 uur keuze uit: Nasi/ saté. Gekookte aardappelen/ tartaartje. Andijvie à la crëme/ atjar. Pinda-ei.
Woensdag 10 april
Gebonden kippensoep/mozaieksoep*.
Dessert: Witte chocolademousse.
Dagschotel: Spaghetti met groente-vleessaus en salade.
Luxe: Zalmmoot met bieslooksaus, worteltjes, gebakken aardappelen.
Van 16:30-19:30 uur keuze uit: Spaghetti/ gekookte aardappelen. Vlees-groentesaus/ kipfilet. Ratatouille/ salade. Veg. Spaghettisaus.
Donderdag 11 april
Heldere ossenstaartsoep/ gebonden kerriesoep*.
Dessert: Blanke vla.
Dagschotel: Gyros, frites, rauwkost.
Luxe: Lamskotelet, peultjes, gebakken kriel.
Van 16:30-19:30 uur keuze uit: Gyros/ rundersausijs. Frites/ gekookte aardappelen. Rauwkost/ bloemkool. Gevulde paprika/ knoflooksaus.
De luxe maaltijd is alleen tijdens het diner verkrijgbaar. Tussen 11.30-13.30 uur is alleen de dagschotel verkrijgbaar zoals vermeld staat.
* = vegetarisch
Openingstijden: Buffet Blauw: ma t/m vr 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur.
Bar Brasserie: ma t/m vr 9.00-20.00 uur. Het weekmenu staat ook op internet: www.fd.tudelft.nl/websites/rv/week.htm
Alcuin
Oude Delft 55-57
Maandag t/m donderdag
Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep
Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen (in euro%s): Basis: 2,80; Luxe: 3,90.
Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl
Tyche
Oude Delft 123
Maandag 1 april Gesloten.
Dinsdag 2 april
Basis: Blinde vink, tuinbonen met spekjes.
XXL-menu: Spare ribs, salade en frites.
Woensdag 3 april
Basis: Gevuld eiertaartje, kerriekool met appel.
Luxe: Specialiteit van de kok: Lasagnaschotel met spinazie.
Donderdag 4 april
Basis: Nasi goreng.
Luxe: Kibbeling met knoflooksaus, ijsbergsla en rosti-vingers.
Eettafel geopend van 17.45-19.15 uur. U kan bij ons al eten vanaf 2,80 euro. Wij zijn er ook voor partijen en diners mail: DSB@tudelft.nl of internet: www.oli.tudelft.nl/dsb
Koornbeurs
Voldersgracht 1
Donderdag 28 maart
Vlees: mosterdsoep, goulash, gekookte aardappelen, paprikasalade.
Vegetarisch: mosterdsoep, groentengoulash, bruine rijst,
paprikasalade.
Vrijdag 29 maart en
Maandag 1 april
Gesloten.
Dinsdag 2 april
Vlees: Preisoep, gehaktbal, patat, spruitjes, salade met tomaat en paprika.
Veg. preisoep, gevulde paprika, bulgur, salade met tomaat en paprika, spruitjes.
Woensdag 3 april
Vlees: Gembersoep, kip-kerrie, witte rijst, worteltjes, komkommersalade.
Veg. gembersoep, groente-kerrie, bruine rijst, komkommersalade, worteltjes.
Donderdag 4 april
Vlees: Kervelsoep, schnitzel, krieltjes, spinazie, witlofsalade.
Veg. kervelsoep, camembertschnitzel, bruine rijst, witlofsalade.
Vrijdag 5 april
Vlees: Koninginnensoep, kipfilet, aardappelkroketjes, prei met kaasgratinée,
Griekse salade.
Veg. koninginnensoep, flensje met appel, noten, rozijn en
honig, aardappelkroketjes, Griekse salade, prei met kaasgratinée.
Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basismaaltijd: 3,-; Soep: 0,30; Toetjes v.a. 0,30; Fruit v.a. 0,40 (bedragen in euro%s). Inl. www.koornbeurs.nl/eettafel
Delftsche Zwervers
Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex
Donderdag 28 maart
Rijst, rode kool bladerdeeg gevuld met spinazie en ei, salade. Toe: griezelmeel.
Donderdag 4 april
Groenteschotel van 6 soorten groente, rijst en eiwitten. Toe: ubertoetje.
Donderdag 11 april
WOKWEEK 2002! (geld dus ook voor het voorgerecht en het toetje!!)
Kruithuiscomplex (tegenover Proteus-Eretes). Aanmelden: (015) 2626658
Eten voor eur. 3, incl. toetje, koffie of thee en koek, en
deelname aan het avondprogramma.
Wolbodo
Verwersdijk 102-104
Maandag 1 april
Gesloten.
Dinsdag 2 april
Soep, gevulde paprika met pasta en salade.
Woensdag 3 april
Soep, lamsstoofschotel.
Donderdag 4 april
Soep, kipfiletstroganof met gebakken aardappelen en broccoli.
Eetafel geopend vanaf 18.00 zolang de voorraad strekt. Bonnetjesverkoop
voor de maaltijd begint om 18.00 à 3.20 euro. Voor de zekerheid van een
vegetarische maaltijd en een maaltijd voor grote groepen bel de kok
015-2121516 een dag van tevoren.
Comments are closed.