Onderwijs

Menu

Buffet BlauwMekelweg 5Donderdag 28 maartGebonden aspergesoep/vermicellisoep*.Dessert: Chocolademousse.

br />
Dagschotel: Runderburger met stroganoffsaus, gemengde groenten, frites.

Luxe: Runderentrecôte met kruidenboter, frites, salade.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Runderburger/ runderlever. Frites/ gekookte aardappelen. Gemengde groente/ bloemkool. Groenteburger/ saus.

Vrijdag 29 maart

Heldere kippensoep/toscaanse uiensoep*.

Dessert: Perzikyoghurt.

Dagschotel: Boomstammetje, gebakken aardappelen, prei à la crème.

Luxe: Lamsrollade met mintsaus, gekookte minikriel, peultjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Boomstammetje/ runderlapje. Gebakken of gekookte aardappelen. Doperwtjes/ Chinese kool. Groenteomelet/ saus.

Maandag 1 april

Groentesoep/gebonden champignonsoep*.

Dessert: Vlaflip.

Dagschotel: Schnitzel, boontjes, frites en paprikasaus.

Luxe: Zalmmoot met dillesaus, krieltjes, peulen en worteltjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Schnitzel/ gehaktbal. Frites/ gekookte aardappelen. Boontjes/ spitskool. Veg.burger/ paprikasaus.

Dinsdag 2 april

Heldere juliënnesoep*/erwtensoep.

Dessert: Hopjesvla.

Dagschotel: Runderlapje, broccoli, gekookte aardappelen.

Luxe: Lamskoteletjes met tijmsaus, gebakken groenten, krieltjes.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Runderlapje/ speklapje. Gekookte of gebakken aardappelen. Broccoli/ rode kool. Gevulde avocado/ saus.

Woensdag 3 april

Bruine bonensoep/gebonden preisoep*.

Dessert: Chocolademousse.

Dagschotel: Maccaroni met vleessaus en salade.

Luxe: Hollandse biefstuk met pepersaus, salade en frites.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Macaroni/ gekookte aardappelen. Vleessaus/ karbonade. Salade/ bloemkool. Veg. Saus.

Donderdag 4 april

Kippensoep/gebonden aspergesoep*.

Dessert: Vanillevla.

Dagschotel: Bourgondische stoofschotel, gekookte aardappelen, macedoine.

Luxe: Kabeljauw met bieslooksaus, peultjes, gekookte kriel.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Stoofschotel/ varkenslapje. Gekookte of gebakken aardappelen. Macedoine/ ratatouille. Groenteragoût met tempeh/ saus.

Vrijdag 5 april

Gebonden vissoep/heldere groentesoep*.

Dessert: Yoghurt met vruchtjes.

Dagschotel: Hamburger met ui, frites, witlofsalade.

Luxe: Cordon bleu, gebakken aardappelen, snijbonen.

Van 16.30-19.30 uur keuze uit: Hamburger/ shaslick. Frites/ gekookte aardappelen. Witlofsalade/ doperwten. Boerenomelet/ hamburgersaus.

Maandag 8 april

Heldere ossenstaartsoep/gebonden bloemkoolsoep*.

Dessert: Vruchtenvla.

Dagschotel: Gebakken mosselen met remouladesaus, frites, salade.

Luxe: Halve kip, gebakken aardappelen, tomaten/ komkommersalade.

Van 16:30-19:30 uur keuze uit: Gebakken mosselen/ Duitse braadworst. Frites/ gekookte aardappelen. Tomaten-komkommersalade/ macedoine. Veg. braadworst/ zigeunersaus.

Dinsdag 9 april

Heldere groentesoep/gebonden spinaziesoep*.

Dessert: Vanillevla.

Dagschotel: Nasi met saté, atjar en kroepoek.

Luxe: Hollandse biefstuk, gebakken groente, gebakken aardappelen en stroganoffsaus.

Van 16:30-19:30 uur keuze uit: Nasi/ saté. Gekookte aardappelen/ tartaartje. Andijvie à la crëme/ atjar. Pinda-ei.

Woensdag 10 april

Gebonden kippensoep/mozaieksoep*.

Dessert: Witte chocolademousse.

Dagschotel: Spaghetti met groente-vleessaus en salade.

Luxe: Zalmmoot met bieslooksaus, worteltjes, gebakken aardappelen.

Van 16:30-19:30 uur keuze uit: Spaghetti/ gekookte aardappelen. Vlees-groentesaus/ kipfilet. Ratatouille/ salade. Veg. Spaghettisaus.

Donderdag 11 april

Heldere ossenstaartsoep/ gebonden kerriesoep*.

Dessert: Blanke vla.

Dagschotel: Gyros, frites, rauwkost.

Luxe: Lamskotelet, peultjes, gebakken kriel.

Van 16:30-19:30 uur keuze uit: Gyros/ rundersausijs. Frites/ gekookte aardappelen. Rauwkost/ bloemkool. Gevulde paprika/ knoflooksaus.

De luxe maaltijd is alleen tijdens het diner verkrijgbaar. Tussen 11.30-13.30 uur is alleen de dagschotel verkrijgbaar zoals vermeld staat.

* = vegetarisch

Openingstijden: Buffet Blauw: ma t/m vr 11.30-13.30 uur en 16.30-19.30 uur.

Bar Brasserie: ma t/m vr 9.00-20.00 uur. Het weekmenu staat ook op internet: www.fd.tudelft.nl/websites/rv/week.htm

Alcuin

Oude Delft 55-57

Maandag t/m donderdag

Ieder dag keuze uit 3 basismaaltijden: 3 soorten vlees, 3 soorten aardappelgarnituur en 4 soorten groenten, waarvan 2 salades of een luxe maaltijd. Alle maaltijden worden geserveerd met soep

Eettafel geopend ma t/m do 18.00-19:45 uur. Zondag gesloten t/m 24 februari. Prijzen (in euro%s): Basis: 2,80; Luxe: 3,90.

Het specifieke menu voor komende week is te vinden op www.virgiel.nl

Tyche

Oude Delft 123

Maandag 1 april Gesloten.

Dinsdag 2 april

Basis: Blinde vink, tuinbonen met spekjes.

XXL-menu: Spare ribs, salade en frites.

Woensdag 3 april

Basis: Gevuld eiertaartje, kerriekool met appel.

Luxe: Specialiteit van de kok: Lasagnaschotel met spinazie.

Donderdag 4 april

Basis: Nasi goreng.

Luxe: Kibbeling met knoflooksaus, ijsbergsla en rosti-vingers.

Eettafel geopend van 17.45-19.15 uur. U kan bij ons al eten vanaf 2,80 euro. Wij zijn er ook voor partijen en diners mail: DSB@tudelft.nl of internet: www.oli.tudelft.nl/dsb

Koornbeurs

Voldersgracht 1

Donderdag 28 maart

Vlees: mosterdsoep, goulash, gekookte aardappelen, paprikasalade.

Vegetarisch: mosterdsoep, groentengoulash, bruine rijst,

paprikasalade.

Vrijdag 29 maart en

Maandag 1 april

Gesloten.

Dinsdag 2 april

Vlees: Preisoep, gehaktbal, patat, spruitjes, salade met tomaat en paprika.

Veg. preisoep, gevulde paprika, bulgur, salade met tomaat en paprika, spruitjes.

Woensdag 3 april

Vlees: Gembersoep, kip-kerrie, witte rijst, worteltjes, komkommersalade.

Veg. gembersoep, groente-kerrie, bruine rijst, komkommersalade, worteltjes.

Donderdag 4 april

Vlees: Kervelsoep, schnitzel, krieltjes, spinazie, witlofsalade.

Veg. kervelsoep, camembertschnitzel, bruine rijst, witlofsalade.

Vrijdag 5 april

Vlees: Koninginnensoep, kipfilet, aardappelkroketjes, prei met kaasgratinée,

Griekse salade.

Veg. koninginnensoep, flensje met appel, noten, rozijn en

honig, aardappelkroketjes, Griekse salade, prei met kaasgratinée.

Eettafel geopend ma t/m vr van 17.30-19.30 uur. Basismaaltijd: 3,-; Soep: 0,30; Toetjes v.a. 0,30; Fruit v.a. 0,40 (bedragen in euro%s). Inl. www.koornbeurs.nl/eettafel

Delftsche Zwervers

Schiekade 3, achterste toren Kruithuiscomplex

Donderdag 28 maart

Rijst, rode kool bladerdeeg gevuld met spinazie en ei, salade. Toe: griezelmeel.

Donderdag 4 april

Groenteschotel van 6 soorten groente, rijst en eiwitten. Toe: ubertoetje.

Donderdag 11 april

WOKWEEK 2002! (geld dus ook voor het voorgerecht en het toetje!!)

Kruithuiscomplex (tegenover Proteus-Eretes). Aanmelden: (015) 2626658

Eten voor eur. 3, incl. toetje, koffie of thee en koek, en

deelname aan het avondprogramma.

Wolbodo

Verwersdijk 102-104

Maandag 1 april

Gesloten.

Dinsdag 2 april

Soep, gevulde paprika met pasta en salade.

Woensdag 3 april

Soep, lamsstoofschotel.

Donderdag 4 april

Soep, kipfiletstroganof met gebakken aardappelen en broccoli.

Eetafel geopend vanaf 18.00 zolang de voorraad strekt. Bonnetjesverkoop

voor de maaltijd begint om 18.00 à 3.20 euro. Voor de zekerheid van een

vegetarische maaltijd en een maaltijd voor grote groepen bel de kok

015-2121516 een dag van tevoren.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.