Onderwijs

In memoriam Albert van Bilsen

Op 27 juli jl. bereikte ons het droeve bericht dat onze collega Albert van Bilsen onverwacht is overleden.
Albert is in februari 1990 bij het rekencentrum van de TU begonnen als stagiaire. Na afloop van zijn stageperiode is hij in dienst gekomen bij datzelfde rekencentrum.

De laatste jaren was hij werkzaam als systeembeheerder bij ICT.


Albert was een zeer geziene en gerespecteerde collega zowel bij zijn directe collega’s als ook bij de klanten van de afdeling ICT. Daarnaast stond Albert bekend als zeer attent. In de ruim 20 jaar dat hij werkzaam is geweest bij de Technische Universiteit Delft hebben wij hem in verschillende functies leren kennen als een kundige, zeer gedreven maar vooral collegiale persoon.


Ook stond Albert bekend om zijn enorme energie. Hij was in staat veel balletjes tegelijk in de lucht te houden. Als er eens eentje viel, was hij onvermoeibaar om het weer op te pakken en door te gaan. Hij kon zichzelf, maar vooral ook anderen, goed motiveren. Als er even geen werkzaamheden leken te zijn, dan wist Albert er altijd wel een te vinden.


Wij kenden Albert als zeer gemotiveerd, een harde werker en iemand die zich ook in zijn vrije tijd onvermoeibaar inzette voor de TU Delft. Hij presteerde het zelfs om vanaf zijn favoriete vakantie adres in Bali nog problemen voor ons op te lossen.


Albert was een doorbijter. Als hij eenmaal ergens zijn zinnen op had gezet, dan kwam het altijd voor elkaar.


Wij zullen Albert missen,


Collega’s en directie van ICT

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.