Campus

Delftse Komedie start cursussen

Op 12 september beginnen bij de Delftse Komedie de nieuwe theatercursussen en produkties. Er is een breed aanbod van activiteiten bestemd voor zowel beginners als gevorderden.

Een greep uit het cursusaanbod: Basisspel, Vervolgspel, De eerste stap, Monologen, Theatersport, Salsa 1 & 2, Kijk op Theater, Cabaret, Grime en Mime. Daarnaast zal de Delftse Komedie als vanouds ook weer een aantal produkties op de planken brengen maar daarover meer als het zover is. Voor de cursussen krijgen studenten korting. Inschrijving is mogelijk tot 14 september op het kantoor van de Delftse Komedie, Nieuwelaan 76, tel. 015-782976.

Op 12 september beginnen bij de Delftse Komedie de nieuwe theatercursussen en produkties. Er is een breed aanbod van activiteiten bestemd voor zowel beginners als gevorderden. Een greep uit het cursusaanbod: Basisspel, Vervolgspel, De eerste stap, Monologen, Theatersport, Salsa 1 & 2, Kijk op Theater, Cabaret, Grime en Mime. Daarnaast zal de Delftse Komedie als vanouds ook weer een aantal produkties op de planken brengen maar daarover meer als het zover is. Voor de cursussen krijgen studenten korting. Inschrijving is mogelijk tot 14 september op het kantoor van de Delftse Komedie, Nieuwelaan 76, tel. 015-782976.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.