Campus

Cinema Boulevard in Filmhuis Lumen

Als vanouds wordt er elke zomer in de Nederlandse filmhuizen een speciaal filmprogramma vertoond. Onder de titel ‘Cinema Boulevard’ zullen ook in Lumen dagelijks films te zien zijn die de laatste paar jaar hun première hebben beleefd.

Naast vele internationale toppers kent het filmprogramma ook een speciaal thema onder de noemer ‘Cinema Iberia’ dat een overzicht geeft van belangrijke films uit Spanje, Portugal en Zuid-Amerika. Daarnaast worden iedere maandavond klassiekers vertoond in het kader van 100 jaar cinema.

Als vanouds wordt er elke zomer in de Nederlandse filmhuizen een speciaal filmprogramma vertoond. Onder de titel ‘Cinema Boulevard’ zullen ook in Lumen dagelijks films te zien zijn die de laatste paar jaar hun première hebben beleefd. Naast vele internationale toppers kent het filmprogramma ook een speciaal thema onder de noemer ‘Cinema Iberia’ dat een overzicht geeft van belangrijke films uit Spanje, Portugal en Zuid-Amerika. Daarnaast worden iedere maandavond klassiekers vertoond in het kader van 100 jaar cinema.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.