Onderwijs

Champagne en een meter taart

Champagne en een meter taart, versierd met de contouren van de nieuwe bibliotheek. Dinsdag ondertekenden collegevoorzitter De Voogd en directeur G.J

. Jautze van ING Vastgoed het contract dat de weg vrijmaakt voor bouw van de nieuwe bibliotheek achter de Aula. Hoewel 1 april de officiële startdatum is van het anderhalf jaar vergende project, zal 10 april de ,,eerste echte werkbare dag” zijn voor aannemer Van Oorschot-Versloot, een dochter van NBM-Amstelland. Om de kosten van het project in de hand te kunnen houden meldde Jautze dat hij ,,met de aannemer een behoorlijke robber had gevochten”. Volgende week moet de universiteitsraad nog 3 miljoen gulden aanvullende financiering voor de klus van 61 miljoen vrijmaken.

Champagne en een meter taart, versierd met de contouren van de nieuwe bibliotheek. Dinsdag ondertekenden collegevoorzitter De Voogd en directeur G.J. Jautze van ING Vastgoed het contract dat de weg vrijmaakt voor bouw van de nieuwe bibliotheek achter de Aula. Hoewel 1 april de officiële startdatum is van het anderhalf jaar vergende project, zal 10 april de ,,eerste echte werkbare dag” zijn voor aannemer Van Oorschot-Versloot, een dochter van NBM-Amstelland. Om de kosten van het project in de hand te kunnen houden meldde Jautze dat hij ,,met de aannemer een behoorlijke robber had gevochten”. Volgende week moet de universiteitsraad nog 3 miljoen gulden aanvullende financiering voor de klus van 61 miljoen vrijmaken.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.