Ongecategoriseerd

[Blog] Ringvaart Regatta: de Commissie

Op woensdag 6 juni vindt de 43ste EY-Parthenon Ringvaart Regatta plaats. Volg de voorbereidingen voor deze 100 kilometer lange roeimarathon via dit blog.

Welkom bij deze eerste blog over de EY-Parthenon Ringvaart Regatta, die op 6 juni wordt gehouden. De Ringvaart Regatta is een wedstrijd die over 100 kilometer wordt verroeid en is daarmee de langste onafgebroken roeimarathon ter wereld. De regatta wordt elke jaar georganiseerd door roeivereniging D.S.R.V. “Laga”. De start is in Leiden en de finish in Delft. Daar is ook het voor iedereen toegankelijke Ringvaart Festival. Acht commissieleden, allemaal Lagaaiers en Delftse studenten, zijn al maanden hard aan het werk om dit evenement te kunnen realiseren. Zij zorgen ervoor dat alle roeiers veilig de eindstreep halen en dat zij achteraf met een biertje kunnen proosten op hun prestaties.


Wie zijn deze mensen?


RingvaartRegatta2018.jpg


Om te beginnen de President: Daan Toten. Hij is de eindverantwoordelijke voor het evenement, houdt overzicht op de werkzaamheden van de commissieleden en zorgt ervoor dat de kwaliteit en professionaliteit van het evenement bewaakt blijft. Door te controleren of alle commissieleden de taken goed uitvoeren.


De Thesaurier: Rembert Kortenhorst. De man van het geld. Al het instromende geld wordt weer even hard uitgegeven om een professioneel en gelikt evenement neer te zetten. Om de gaten in de handen van de overige commissieleden te dichten houdt Rembert een oogje in het zeil.


Commissaris Extern: Ted Limbeek. Zij legt en onderhoudt het contact met alle bedrijven waarmee we samenwerken. Zonder deze bedrijven zou dit evenement niet bestaan.


Commissaris Wedstrijd: Nina Prins. Zij is verantwoordelijk voor alles wat er op het water en langs de kant gebeurt. Zoals de vergunningen voor de stopplekken, masseurs en EHBO’ers.


Commissaris Leidschendam: Floor Hiemstra. De grootste stopplek bevindt zich in Leidschendam. Hier moeten alle boten eruit gehaald worden en om de sluis heen worden geleid. Floor werkt samen met alle bedrijven en ambtenaren in het sluisgebied om alles hier op 6 juni op rolletjes te laten verlopen.


Commissaris Logistiek: Lyke van Dalen. Zij is de vrouw achter de schermen. Zij zorgt ervoor dat alle roeiers, vrijwilligers en benodigde spullen de gehele dag op de juiste tijd op de juiste plek aankomen.


Commissaris Feest & Finish: onze barman Theo de Kruijf. Hij houdt zich bezig met het Ringvaart Festival voor alle bezoekers en roeiers. Kom op 6 juni naar Lijm & Cultuur, bestel een biertje en ervaar de EY-Parthenon Ringvaart Regatta.


Secretaris: Jessica Barends. Dat ben ik zelf. Ik ben verantwoordelijk voor de notulen en interne en externe contacten. Daarnaast houd ik mij bezig met de promotie van het evenement.


Jessica Barends


  


Wil je meer weten over de geschiedenis van de Ringvaart Regatta? Lees het hier.


 

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.