Campus

Alleen voor boekwurmen

Je downloadt je boeken al jaren. Betrekt geen strandstoel zonder scherm in je handen. Maar al sjouw je je geen breuk meer aan de boeken die je nu zo handig digitaal hebt; je betaalt je er nog wel blauw aan.

Gelukkig is er Kindle! Eigenlijk gewoon meer van hetzelfde als het om boeken-apps gaat, maar met toch wat aardige extra’s. Naast al die betaalde nieuwe boeken, download je er namelijk ook gratis je klassiekers. ‘Pride & Prejudice’, ‘The Adventures of Sherlock Holmes’… Geinig: moeilijke woorden vertaalt hij ter plekke voor je. Wel zo handig, want een minpuntje aan de app is dat je de nieuwste Nederlandse literatuur er niet kunt vinden; hij is namelijk gewoon gekoppeld aan Amazon.

Nog steeds behoefte aan meer info? Dan klik je zo door naar Google en Wikipedia. Natuurlijk lees je er ook je favoriete magazines en kranten – ook weer alleen de internationale. Alleen nog even je achtergrondkleurtje aanpassen aan je stemming of die van je boek, en you’re good to go. Nu nog een Nederlandse versie.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.