Onderwijs

Aanhouding studenten

De politie heeft afgelopen zaterdag rond 01.00 uur vijf verdachten van 19 tot 23 jaar aangehouden, waaronder studenten. Aanleiding was een vechtpartij op het Crommelingplein. Door nog onbekende oorzaak sloeg de vlam in de pan toen een groepje jongeren een aan het plein gelegen studentenhuis passeerde.

Bij de vechtpartij waren meerdere personen betrokken, zowel van de passerende groep als studenten uit het pand. Volgens de politie hebben meerdere pesonen aangifte gedaan. De aangehouden jongeren moesten de nacht aan het bureau doorbrengen. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen.

Liefhebbers van de absurdistische late night show ‘De Staat van Verwarring’ (voorheen te zien bij de VPRO op Nederland 3) kunnen woensdagavond 11 november hun hart ophalen. De show is dan live te zien in Speakers. Oud-TU-medewerker Pieter Jouke – die tegenwoordig furore maakt in ‘CQC’ – is als presentator van de partij, net als Ronald Snijders. Het wordt ruim een uur vol neologismen, vreemde gedachtesprongen en absurde vragen aan een interessante gast. Plus fijne filmpjes en rubrieken. Kortom: absurditeit op hoog niveau.  

‘De Staat van Verwarring’ woensdagavond 11 november, aanvang 20.30 uur. Toegang 10 euro. Kaarten via info@speakers.nl of Theater de Veste.

Aanleiding was een vechtpartij op het Crommelinplein. Door nog onbekende oorzaak sloeg de vlam in de pan toen een groepje jongeren een aan het plein gelegen studentenhuis passeerde.

Bij de vechtpartij waren leden van zowel de passerende groep als studenten uit het pand betrokken. Volgens de politie hebben meerdere personen aangifte gedaan. De aangehouden jongeren moesten de nacht aan het bureau doorbrengen. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.