Campus

Zapp-Jazz

Lantaren/Venster organiseert zondag 28 augustsus vanaf 15.00 uur voor de derde keer het programma Zapp-Jazz. Bezoekers kunnen hun eigen programma uitstippelen door van zaal naar zaal te ‘zappen’.

Centraal staan negen films over Duke Ellington en Latin-music in het programma ‘Latin meets jazz on film’. Voor dit laatste zijn een aantal bijzondere Cubaanse muziekfilms geïmporteerd zoals ‘Cachao’ van Andy Garcia en ‘A Night in Havana’ van John Holland. In Lantaren 2 is voor de gelegenheid een klein restaurant ingericht en in Lantaren 1 vindt om 22.30 uur een optreden plaats met swingende latin-jazz muziek van Estrellas de Ahora.

Lantaren/Venster organiseert zondag 28 augustsus vanaf 15.00 uur voor de derde keer het programma Zapp-Jazz. Bezoekers kunnen hun eigen programma uitstippelen door van zaal naar zaal te ‘zappen’. Centraal staan negen films over Duke Ellington en Latin-music in het programma ‘Latin meets jazz on film’. Voor dit laatste zijn een aantal bijzondere Cubaanse muziekfilms geïmporteerd zoals ‘Cachao’ van Andy Garcia en ‘A Night in Havana’ van John Holland. In Lantaren 2 is voor de gelegenheid een klein restaurant ingericht en in Lantaren 1 vindt om 22.30 uur een optreden plaats met swingende latin-jazz muziek van Estrellas de Ahora.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.