Campus

Van der Heijden in Stadhuis

Afgelopen zaterdag verscheen het derde deel van de romancyclus ‘De Tandeloze Tijd’ van A.F.Th. van der Heijden. De twee delen die samen meer dan veertien honderd pagina’s tellen ronden één van de grootste cycli af in de Nederlandse literatuur.

Tezamen geven ze een prachtig tijdsbeeld van het na-oorlogse Nederland, van de jeugdjaren van de schrijver in Geldrop, via zijn studentijd in Nijmegen tot aan de kraakscène in Amsterdam. Een prestatie van formaat die Delftenaren luister kunnen bijzetten door woensdag 3 juli om 20.30 uur aanwezig te zijn in de Raadszaal van Stadhuis Delft. Daar zal Van der Heijden onder het genot van een glaasje worden geinterviewd door Arjan Peters, recensent bij de Volkskrant. Kaarten (à 17,50 gulden) hiervoor zijn verkrijgbaar bij Boekhandel De Omslag (015-2121510) en bij de Openbare Bibliotheek (015-2123450).

Afgelopen zaterdag verscheen het derde deel van de romancyclus ‘De Tandeloze Tijd’ van A.F.Th. van der Heijden. De twee delen die samen meer dan veertien honderd pagina’s tellen ronden één van de grootste cycli af in de Nederlandse literatuur. Tezamen geven ze een prachtig tijdsbeeld van het na-oorlogse Nederland, van de jeugdjaren van de schrijver in Geldrop, via zijn studentijd in Nijmegen tot aan de kraakscène in Amsterdam. Een prestatie van formaat die Delftenaren luister kunnen bijzetten door woensdag 3 juli om 20.30 uur aanwezig te zijn in de Raadszaal van Stadhuis Delft. Daar zal Van der Heijden onder het genot van een glaasje worden geinterviewd door Arjan Peters, recensent bij de Volkskrant. Kaarten (à 17,50 gulden) hiervoor zijn verkrijgbaar bij Boekhandel De Omslag (015-2121510) en bij de Openbare Bibliotheek (015-2123450).

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.