Campus

Studie Ontwijkende Activiteiten

Ted Leo is the Man. Dat is tenminste het betoog dat indiekenners houden in elk muziekbepaald gesprek. Bij het verdedigen van deze stelling verschijnt de typische ‘Van Gaal-houding’: ‘Ben ik nou zo slim, of zijn jullie nou zo dom!?’ Ooit begonnen in de hardcore-scene, speelt hij nu in de band Ted Leo + Pharmacists.

Deze band is nog meer vol van indierock (agressief en romantisch tegelijk) en treedt donderdag 31 maart op in Rotown in Rotterdam. Een heel ander muziekgenre vind je in de trendy club HyperHyper in dezelfde stad: donderdag 24 maart kun je daar bijvoorbeeld helemaal los gaan op het Erasmusfeest, de volgende dag is Ladies-Day en op zondag 3 april is er een uitgebreid programma met verschillende dj’s en live muziek. Voor de papen onder ons: ben je wel eens in muziekcafé ‘De Paap’ in Den Haag geweest? Als je toch gaat stappen is het zeker de moeite waard om hier even langs te gaan, er worden regelmatig optredens en dj-shows gegeven. Heb je iets te vieren en wil je eens iets anders dan een standaard bierfestijn? In het oude Delfshaven in Rotterdam vind je Cabaret Restaurant Schelling’s en het Prinses Theater; bij beide kun je terecht voor een uitgebreide dinershow. Terwijl jij van je viergangendiner geniet, sloven de cabaretiers zich uit op het podium. Helaas wel een beetje prijzig. (GR)

www.tedleo.com

www.rotown.nl

www.hyperhyper.nl

www.depaap.nl

www.schellings.nl

www.prinsestheater.nl

Ted Leo is the Man. Dat is tenminste het betoog dat indiekenners houden in elk muziekbepaald gesprek. Bij het verdedigen van deze stelling verschijnt de typische ‘Van Gaal-houding’: ‘Ben ik nou zo slim, of zijn jullie nou zo dom!?’ Ooit begonnen in de hardcore-scene, speelt hij nu in de band Ted Leo + Pharmacists. Deze band is nog meer vol van indierock (agressief en romantisch tegelijk) en treedt donderdag 31 maart op in Rotown in Rotterdam. Een heel ander muziekgenre vind je in de trendy club HyperHyper in dezelfde stad: donderdag 24 maart kun je daar bijvoorbeeld helemaal los gaan op het Erasmusfeest, de volgende dag is Ladies-Day en op zondag 3 april is er een uitgebreid programma met verschillende dj’s en live muziek. Voor de papen onder ons: ben je wel eens in muziekcafé ‘De Paap’ in Den Haag geweest? Als je toch gaat stappen is het zeker de moeite waard om hier even langs te gaan, er worden regelmatig optredens en dj-shows gegeven. Heb je iets te vieren en wil je eens iets anders dan een standaard bierfestijn? In het oude Delfshaven in Rotterdam vind je Cabaret Restaurant Schelling’s en het Prinses Theater; bij beide kun je terecht voor een uitgebreide dinershow. Terwijl jij van je viergangendiner geniet, sloven de cabaretiers zich uit op het podium. Helaas wel een beetje prijzig. (GR)

www.tedleo.com

www.rotown.nl

www.hyperhyper.nl

www.depaap.nl

www.schellings.nl

www.prinsestheater.nl

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.