Campus

Meiden onder elkaar

Voorjaarsvakantie; geen geld om te skiën en geen date. Wat nu? Uit met de meisjes natuurlijk – maar wel op geheel Delftse wijze.


Wat: Girls Only Night

Waar: Aula

Wanneer: Woensdag 6 maart van 18.30 tot 22.00 uur

Drank en hapjes: 7

Publiek: 10

Dresscode: 8

Entree: gratis

Feestgehalte: 8

Eindcijfer: 8


Ze wilde ‘iets met dieren of mensen doen’ en belandde bij technische informatica.

Haar medestudente koos bewust voor de TU Delft, maar had nooit verwacht binnen

de kortste keren aan een racewagen op zonne-energie te bouwen – waarmee ze ook

nog de wereld over reisde om hem te laten racen. En die andere TU-studente dan, die dankzij haar studie kinderen kon helpen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro.

Een studie aan de TU voor jongens? Echt niet! Zoveel is wel duidelijk op de Girls Only Night, op 6 maart. Het mooiste: alle meiden zijn welkom. Stoere, die hard beta’s die leven voor techniek, 4-, 5- en 6-vwo-leerlingen met een NT- of NG-profiel, meisjes-meisjes met rokjes en nagellak, en leerlingen die gewoon nog niet weten wat ze willen studeren en eens gezellig willen rondkijken.

Passen wíj daar even mooi tussen! Want het is natuurlijk wel een feestje, zoveel jonge vrouwen bij elkaar die een passie delen voor techniek. Techniek in de ruimste zin van het woord althans, want studeren aan de TU betekent volgens ons óók leuke keukenspullen ontwerpen of meewerken aan het design van een mooie stoel. Studenten en alumni vertellen wat hun ervaringen zijn aan de TU én op de werkvloer daarna. Wij willen natuurlijk vooral meedoen aan het speeddaten met studenten: je kent nooit genoeg leuke vrouwen in Delft.

Beetje jammer dat de ontvangst om 18.30 uur met koffie is. Alcohol onder de 18 mag dan verboden zijn; de ouders en studenten willen vast ook wat drinken. En kom op, geen girls night zonder bubbels en hapjes, toch? Komt vast helemaal goed tijdens de afsluitende borrel. Wij haken voor de zekerheid wat later aan. Er valt toch niks te crashen; de entree is gratis – als je je maar even aanmeldt. En de leukste speeddates heb je toch nog altijd aan de borreltafel, zelfs al is het met een meisje.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.