Campus

Crossing Border

Het komend weekend vindt voor de tweede keer in Den Haag het Crossing Border Festival plaats. Literatuur en muziek, daar draait het om tijdens het festival.

Een keur aan schrijvers, dichters, journalisten en muzikanten zullen hun opwachting maken. Daaronder opvallend veel ‘jongeren’ als Arnon Grunberg, Joris Moens, Andreas Sinakowski, Hermine Landvreugd en Don Duyns. Ook gevestigde namen als Vinkenoog en Reve. Het buitenland is vertegenwoordigd door iemand als Esther Freud, die als een komeet omhoog schoot met ‘Hideous Kinky’. Muzikaal valt er te genieten van o.a. Armando & de Mirando’s en Anne Clark. Het festival vindt vanaf 9 september plaats in het Theater a/h Spui en het Haags Filmhuis. Voor inlichtingen: 070-3462127.

Het komend weekend vindt voor de tweede keer in Den Haag het Crossing Border Festival plaats. Literatuur en muziek, daar draait het om tijdens het festival. Een keur aan schrijvers, dichters, journalisten en muzikanten zullen hun opwachting maken. Daaronder opvallend veel ‘jongeren’ als Arnon Grunberg, Joris Moens, Andreas Sinakowski, Hermine Landvreugd en Don Duyns. Ook gevestigde namen als Vinkenoog en Reve. Het buitenland is vertegenwoordigd door iemand als Esther Freud, die als een komeet omhoog schoot met ‘Hideous Kinky’. Muzikaal valt er te genieten van o.a. Armando & de Mirando’s en Anne Clark. Het festival vindt vanaf 9 september plaats in het Theater a/h Spui en het Haags Filmhuis. Voor inlichtingen: 070-3462127.

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.