Education

Over de muur

Met behulp van een kraan werd afgelopen vrijdag de bestuursbak van Virgiel ingeparkeerd op de buitenplaats van de sociëteit. ,,De poort was te smal”, aldus een lid van de diescommissie, die de actie organiseerde als verrassing voor het bestuur, dat een weekje op vakantie was.

Een collecte onder de leden aan de bar had voor de financiering gezorgd. Er werd een speciaal frame vervaardigd om de Cadillac over de muur te tillen. ,,Ach, we doen wel vaker rare dingen”, zei een werknemer van het kraanbedrijf. ,,Ik heb het afgeleerd om vragen te stellen. Volgende week komen we hem wel weer ophalen.” (M.P.)

Met behulp van een kraan werd afgelopen vrijdag de bestuursbak van Virgiel ingeparkeerd op de buitenplaats van de sociëteit. ,,De poort was te smal”, aldus een lid van de diescommissie, die de actie organiseerde als verrassing voor het bestuur, dat een weekje op vakantie was. Een collecte onder de leden aan de bar had voor de financiering gezorgd. Er werd een speciaal frame vervaardigd om de Cadillac over de muur te tillen. ,,Ach, we doen wel vaker rare dingen”, zei een werknemer van het kraanbedrijf. ,,Ik heb het afgeleerd om vragen te stellen. Volgende week komen we hem wel weer ophalen.” (M.P.)

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.