Het eerste cvp bestaat uit: PersonaliaMet ingang van 15 oktober treedt prof.dr. W.K. Korthals Altes (1964) in dienst van de TU Delft. Hij heeft de leerstoel Grondbeleid aanvaard bij de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen.
Korthals Altes is planoloog, cum laude gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam en sinds 1995 werkzaam als consultant bij Kolpron Consultants BV in Rotterdam. Naast zijn werkzaamheden als deeltijd-hoogleraar zal Korthals Altes in dienst blijven bij Kolpron Consultants.
Promoties
Met de invoering van de Wet modernisering universitaire bestuursorganisatie (MUB) is de TU Delft verplicht een College voor Promoties (cvp) in te stellen. Het cvp heeft tot taak:
* het vaststellen van het promotiereglement
* de benoeming van promotoren en het samenstellen van promotiecommissies
* het verlenen van het doctoraat
* het verlenen van het doctoraat honoris causa
* het adviseren over het instellen van bijzondere leerstoelen.
prof. C.G. Dam, waarn.-decaan fac. BK
prof.dr.ir. J.H. Vugts, waarn.-decaan fac. CiTG
prof.dr.ir. E. Backer, decaan fac.ITS
prof.ir. L. Katgerman, waarn.-decaan fac. TNW
prof.dr.ir. Th. de Jong, waarn.-decaan fac. LR
prof.dr. J.M. Dirken, decaan fac. OCP
prof.dr. H.G. Sol, waarn.-decaan fac. TBM.
Het cvp staat onder voorzitterschap van prof.dr.ir. J. Blaauwendraad, Rector Magnificus. prof.ir. E. Torenbeek, Conrector, is vice-voorzitter. De leden van het cvp kunnen de Rector Magnificus vervangen bij promotieplechtigheden.
Faculteitsnamen
Om de communicatie tussen de verschillende onderdelen soepel te laten verlopen heeft het cvb de afkortingen van de namen van de faculteiten vastgesteld. De volgende afkortingen gelden:
* Bouwkunde – BK
* Civiele Techniek en Geowetenschappan – CiTG
* Informatietechnologie en Systemen – ITS
* Technische Natuurwetenschappen – TNW
* Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek – LR
* Ontwerp, Constructie en Productie – OCP
* Techniek, Bestuur en Management – TBM
Ook de engelstalige faculteitsnamen zijn voorzien van een afkorting:
* Architecture – ARC
* Civil Engineering and Geo Sciences – CEG
* Information Technology and Systems – ITS
* Applied Sciences – AS
* Aerospace Engineering – AE
* Design, Engineering and Production – DEP
* Technology, Policy and Management – TPM
DIEC
Voorlichtingsdagen
De Onderwijsbeurzen in Groningen en Utrecht waren het startsein van het voorlichtingsseizoen voor VWO-scholieren. Maar waar kunnen scholieren zich beter oriënteren op een vervolgopleiding, dan bij de universiteiten zelf! Daarom doet de TU Delft wederom haar deuren open voor scholieren van 5 en 6 VWO, TH-studenten, ouders en andere belangstellenden. Van 14 t/m 17 en van 21 t/m 24 oktober houdt de TU Delft haar jaarlijkse Najaarsvoorlichtingsdagen. De scholieren kunnen zich tijdens deze voorlichtingsdagen ervan overtuigen dat een technische opleiding echt iets voor hen is. De programma’s van de opleidingen zijn zo veel mogelijk in de eigen onderwijsgebouwen en omvatten voordrachten, proefcolleges, informatiemarkten en rondleidingen. De scholieren kunnen vragen stellen aan studenten, docenten en studie-adviseurs en komen zo te weten hoe de studies in elkaar zitten, hoe het onderwijs wordt verzorgd, hoe de studiebegeleiding is en wat voor werk je later met de Delftse opleidingen kunt doen. Ook zal informatie worden gegeven over huisvesting, studiefinanciering, studentenverenigingen, sport, cultuur en andere voor studenten belangrijke zaken.
Door het organiseren van twee identieke voorlichtingsweken stelt de TU Delft iedereen in de gelegenheid de voorlichtingsdagen te bezoeken in zijn of haar herfstvakantie. Dit in verband met de vakantiespreiding in Nederland.
Meer informatie over de voorlichtingsdagen is te verkrijgen bij de voorlichters van de faculteiten en bij Brigitte Bloem, DIEC, tst. 2920.
TU-shop
Zowel bij de Diec als bij de portier van het gebouw aan de Julianalaan 134 zijn artikelen met TU-opdruk te koop. Deze artikelen zijn ook te bestellen bij het Centraal Magazijn Kantoorbenodigdheden. De Diec kan ook voor studieverenigingen bemiddelen om artikelen met een eigen opdruk (bv. ter gelegenheid van een lustrum) te laten maken. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Mieke Mangert, tst. 1926.
Nieuw
* T-shirts, wit – zwart – blauw met opdruk van het zegel van de universiteit fl.15,-.
* Regenjack, gevoerd, navy met op de rug een opdruk van het zegel van de universiteit en aan de voorzijde het TU-logo fl.55,-.
* Winterpolo’s met lange mouw, diverse kleuren met het zegel van de universiteit fl.35,-.
* Puzzelpen fl.4,75.
* Plattegrond TU Delft, vernieuwde uitgave fl.2,-.
Lustrumartikelen
Ter gelegenheid van het 155-jarige bestaan van de TU Delft zijn er diverse lustrumartikelen in de collectie opgenomen. Devolgende lustrumartikelen zijn vanaf heden te koop:
* Polo met korte mouw, donkergroen met lustrumlogo fl.25,-.
* Polo met lange mouw, donkergroen met lustrumlogo fl.27,50.
* Lustrumtas, navy met lustrumlogo fl.25,-.
CampusCard
Studenten
De introductie van de Delftse CampusCard verloopt voorspoedig. De Stichting Studenten Chipkaart heeft ruim 12.500 Delftse CampusCards voor studenten aangeleverd. Hiervan zijn inmiddels ongeveer 9000 kaarten afgehaald. Studenten die een afhaalbericht hebben ontvangen en hun CampusCard nog niet hebben opgehaald, kunnen hun kaart afhalen bij de helpdesk van de CampusCard naast de Centrale Studentenadministratie, Julianalaan 134.
Cijferslot
Alle kaarten zijn voorzien van een cijferslot. Bij ontvangst staat dit cijferslot voor iedereen op 0000. Wij raden u aan om het cijferslot direct bij ontvangst te wijzigen in een voor u makkelijk te onthouden nummer. Hiervoor is een kaartlezer aanwezig bij de afhaalbalie. Het cijferslot is onder meer nodig om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens bij de Informatie Beheer Groep.
Medewerkers
Inmiddels hebben de eerste 900 personeelsleden een foto laten maken voor hun campuscard. Ook de overige personeelsleden ontvangen een oproep voor een fotosessie. De foto’s zullen op diverse locaties genomen gaan worden. Over het precieze schema krijgt u nog informatie. De eerste medewerkerskaarten zullen in november worden uitgereikt.
Gebruik
Wat kunnen studenten op dit moment met de Delftse CampusCard?
Collegekaart (samen met het bewijs van inschrijving)
De collegekaart is nodig om u te kunnen inschrijven voor tentamens. Studenten die tentamens willen afleggen voor de studierichtingen technische wiskunde en informatica, technische natuurkunde, werktuigbouwkunde en maritieme techniek en industrieel ontwerpen kunnen zich inschrijven met de barcode bij de inschrijfterminals op de betreffende faculteit.
Scope
Huidige gebruiksmogelijkheden voor studenten en medewerkers.
Bij het afhaalbericht ontvangt iedereen een scopecontract. Als u een scopecontract met de PTT wilt afsluiten, moet u het formulier ingevuld terugsturen naar de PTT. Studenten en medewerkers die niet in Nederland wonen, kunnen geen scopecontract afsluiten. Op hun scopeformulier staan *** ingevuld. Iedere Delftse campuscard is voorzien van een scopenummer. Het nummer werkt echter alléén als u een scopecontract hebt afgesloten. Van de PTT ontvangt u een pincode.
IBG
De TU Delft werkt aan nieuwe toepassingen van de kaart.
Begin november zullen studenten gebruik kunnen gaan maken van de mogelijkheid om met hun kaart te communiceren met de Informatie Beheer Groep. Hiervoor worden publieksterminals verspreid over de TU-wijk. Via de terminals kunt u contact leggen met de IB-groep en informatie wijzigen, bijvoorbeeld het doorgeven van uw nieuwe adres.
Tentamen
In de loop van de het studiejaar zal een nieuw tentamen-aanmeldsysteem in gebruik genomen worden, dat gebruik maakt van de chip. Het zal dan mogelijk zijn om u op alle publieksterminals, die over een kaartlezer beschikken, in te schrijven voor tentamens. Over de werking en de ingebruikneming van dit systeem volgt nadere informatie.
Chipper
Vanaf 1 januari 1998 kan iedereen de chipperfunctie activeren. Om de chipper te activeren moet ieder individueel een contract afsluiten met de Postbank.
BTUD
De bibliotheek wil 1 mei 1998 het nieuwe bibliotheeksysteem in gebruik nemen. Met de campuscard beschikt u over een lenerspas en kunt u gebruik maken van de werkplekken in het nieuwe bibliotheekgebouw.
CSa
Bij het beëindigen van je studie neemt de centrale studentenadministratie het bewijs van inschrijving in. Door het innemen van het bewijs van inschrijving is de Delftse campuscard niet meer geldig als collegekaart. De scopefunctie en de chipperfunctie blijven wel bestaan. Hiervoor is immers een aparte overeenkomst gesloten met de PTT of de Postbank.
Meer informatie en het laatste nieuws over de Delftse campuscard is te vinden via DUTIS, het adres is www.bu.tudelft.nl/chipcard. Voor vragen kunt u terecht bij de helpdesk van de campuscard naast de centrale studentenadministratie, Julianalaan 134, tel. 015-2788888.
MOD
Januari 1997 benoemt het cvb een klankbordgroep die zich buigt over MOD-zaken voor zowel het MOD-management als het college zelf. Een klankbordgroep met een kort maar zinvol leven. Kort, omdat acht maanden na benoeming de groep wordt opgeheven. Zinvol, omdat de adviezen een bijdrage leveren in de ontwikkeling van het MOD-proces.
Zo onderstreept de klankbordgroep begin maart de noodzaak om de verantwoordelijkheid voor de clustervorming en de vorming van de clusterdiensten in handen te leggen van het decentrale management. Ook constateert men dat het gedwongen gelijktijdig houden van de veranderingsprocessen – zoals afgesproken met de centrales in het protocol van augustus 1996 – onmogelijk is. Dit vanwege de grote verschillen in uitgangssituaties en omstandigheden van de diverse organisatie-onderdelen. Maar er moet, zo meent men, uiteraard zorgvuldig met sociale aspectenworden omgegaan.
Eind maart is de situatie binnen de TU Delft zodanig dat in lijn met het advies van de klankbordgroep, het cvb op aanraden van het MOD-management besluit het MOD-proces te decentraliseren. Dit houdt in dat de clusterdecaan integraal verantwoordelijk wordt voor de vorming van de clusterdienst.
Door samenvallende omstandigheden is het mogelijk om zonder vertraging de verantwoordelijkheid van het MOD-management naar de decaan te verleggen. Het proces van clusterkeuze is immers vertraagd waardoor de MOD-projectleiders nog niet aan het werk kunnen. Bovendien besluit het cvb de clusterdecanen per 1 september 1997 te benoemen.
In de hierop volgende weken brengt het MOD-management de plannen in lijn met de gedecentraliseerde verantwoordelijkheid. De klankbordgroep levert hierbij commentaar en suggesties. Daarbij wijst men uitdrukkelijk op het belang expliciet aandacht te besteden aan de niet structuurgerichte aspecten van MOD zoals cultuur, managementstijl, en dergelijke.
Als laatste buigt de klankbordgroep zich over het nut van de eigen bijdrage, bezien vanuit de nieuwe situatie. Men concludeert dat continuering van de groep in de bestaande samenstelling niet zinvol is. Aansluitend ontheft het cvb de leden – K. D’Angremond (voorzitter), J.M. Bronneman, J.M. Dirken, H. van Iperen, A.H.M. Verkooijen en M. Verschuijl – onder dankzegging in september van hun taak.
Informatiepunt
Voor informatie, suggesties of opmerkingen over de “Modernisering van de Ondersteunende Diensten” kunt u contact opnemen met mw. Fransje van Veen, tst. 4594, fax 7720 of e-mail: f.m.vanveen@bu.tudelft.nl
Personalia
Met ingang van 15 oktober treedt prof.dr. W.K. Korthals Altes (1964) in dienst van de TU Delft. Hij heeft de leerstoel Grondbeleid aanvaard bij de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen. Korthals Altes is planoloog, cum laude gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam en sinds 1995 werkzaam als consultant bij Kolpron Consultants BV in Rotterdam. Naast zijn werkzaamheden als deeltijd-hoogleraar zal Korthals Altes in dienst blijven bij Kolpron Consultants.
Promoties
Met de invoering van de Wet modernisering universitaire bestuursorganisatie (MUB) is de TU Delft verplicht een College voor Promoties (cvp) in te stellen. Het cvp heeft tot taak:
* het vaststellen van het promotiereglement
* de benoeming van promotoren en het samenstellen van promotiecommissies
* het verlenen van het doctoraat
* het verlenen van het doctoraat honoris causa
* het adviseren over het instellen van bijzondere leerstoelen.
prof. C.G. Dam, waarn.-decaan fac. BK
prof.dr.ir. J.H. Vugts, waarn.-decaan fac. CiTG
prof.dr.ir. E. Backer, decaan fac.ITS
prof.ir. L. Katgerman, waarn.-decaan fac. TNW
prof.dr.ir. Th. de Jong, waarn.-decaan fac. LR
prof.dr. J.M. Dirken, decaan fac. OCP
prof.dr. H.G. Sol, waarn.-decaan fac. TBM.
Het cvp staat onder voorzitterschap van prof.dr.ir. J. Blaauwendraad, Rector Magnificus. prof.ir. E. Torenbeek, Conrector, is vice-voorzitter. De leden van het cvp kunnen de Rector Magnificus vervangen bij promotieplechtigheden.
Faculteitsnamen
Om de communicatie tussen de verschillende onderdelen soepel te laten verlopen heeft het cvb de afkortingen van de namen van de faculteiten vastgesteld. De volgende afkortingen gelden:
* Bouwkunde – BK
* Civiele Techniek en Geowetenschappan – CiTG
* Informatietechnologie en Systemen – ITS
* Technische Natuurwetenschappen – TNW
* Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek – LR
* Ontwerp, Constructie en Productie – OCP
* Techniek, Bestuur en Management – TBM
Ook de engelstalige faculteitsnamen zijn voorzien van een afkorting:
* Architecture – ARC
* Civil Engineering and Geo Sciences – CEG
* Information Technology and Systems – ITS
* Applied Sciences – AS
* Aerospace Engineering – AE
* Design, Engineering and Production – DEP
* Technology, Policy and Management – TPM
DIEC
Voorlichtingsdagen
De Onderwijsbeurzen in Groningen en Utrecht waren het startsein van het voorlichtingsseizoen voor VWO-scholieren. Maar waar kunnen scholieren zich beter oriënteren op een vervolgopleiding, dan bij de universiteiten zelf! Daarom doet de TU Delft wederom haar deuren open voor scholieren van 5 en 6 VWO, TH-studenten, ouders en andere belangstellenden. Van 14 t/m 17 en van 21 t/m 24 oktober houdt de TU Delft haar jaarlijkse Najaarsvoorlichtingsdagen. De scholieren kunnen zich tijdens deze voorlichtingsdagen ervan overtuigen dat een technische opleiding echt iets voor hen is. De programma’s van de opleidingen zijn zo veel mogelijk in de eigen onderwijsgebouwen en omvatten voordrachten, proefcolleges, informatiemarkten en rondleidingen. De scholieren kunnen vragen stellen aan studenten, docenten en studie-adviseurs en komen zo te weten hoe de studies in elkaar zitten, hoe het onderwijs wordt verzorgd, hoe de studiebegeleiding is en wat voor werk je later met de Delftse opleidingen kunt doen. Ook zal informatie worden gegeven over huisvesting, studiefinanciering, studentenverenigingen, sport, cultuur en andere voor studenten belangrijke zaken.
Door het organiseren van twee identieke voorlichtingsweken stelt de TU Delft iedereen in de gelegenheid de voorlichtingsdagen te bezoeken in zijn of haar herfstvakantie. Dit in verband met de vakantiespreiding in Nederland.
Meer informatie over de voorlichtingsdagen is te verkrijgen bij de voorlichters van de faculteiten en bij Brigitte Bloem, DIEC, tst. 2920.
TU-shop
Zowel bij de Diec als bij de portier van het gebouw aan de Julianalaan 134 zijn artikelen met TU-opdruk te koop. Deze artikelen zijn ook te bestellen bij het Centraal Magazijn Kantoorbenodigdheden. De Diec kan ook voor studieverenigingen bemiddelen om artikelen met een eigen opdruk (bv. ter gelegenheid van een lustrum) te laten maken. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Mieke Mangert, tst. 1926.
Nieuw
* T-shirts, wit – zwart – blauw met opdruk van het zegel van de universiteit fl.15,-.
* Regenjack, gevoerd, navy met op de rug een opdruk van het zegel van de universiteit en aan de voorzijde het TU-logo fl.55,-.
* Winterpolo’s met lange mouw, diverse kleuren met het zegel van de universiteit fl.35,-.
* Puzzelpen fl.4,75.
* Plattegrond TU Delft, vernieuwde uitgave fl.2,-.
Lustrumartikelen
Ter gelegenheid van het 155-jarige bestaan van de TU Delft zijn er diverse lustrumartikelen in de collectie opgenomen. Devolgende lustrumartikelen zijn vanaf heden te koop:
* Polo met korte mouw, donkergroen met lustrumlogo fl.25,-.
* Polo met lange mouw, donkergroen met lustrumlogo fl.27,50.
* Lustrumtas, navy met lustrumlogo fl.25,-.
CampusCard
Studenten
De introductie van de Delftse CampusCard verloopt voorspoedig. De Stichting Studenten Chipkaart heeft ruim 12.500 Delftse CampusCards voor studenten aangeleverd. Hiervan zijn inmiddels ongeveer 9000 kaarten afgehaald. Studenten die een afhaalbericht hebben ontvangen en hun CampusCard nog niet hebben opgehaald, kunnen hun kaart afhalen bij de helpdesk van de CampusCard naast de Centrale Studentenadministratie, Julianalaan 134.
Cijferslot
Alle kaarten zijn voorzien van een cijferslot. Bij ontvangst staat dit cijferslot voor iedereen op 0000. Wij raden u aan om het cijferslot direct bij ontvangst te wijzigen in een voor u makkelijk te onthouden nummer. Hiervoor is een kaartlezer aanwezig bij de afhaalbalie. Het cijferslot is onder meer nodig om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens bij de Informatie Beheer Groep.
Medewerkers
Inmiddels hebben de eerste 900 personeelsleden een foto laten maken voor hun campuscard. Ook de overige personeelsleden ontvangen een oproep voor een fotosessie. De foto’s zullen op diverse locaties genomen gaan worden. Over het precieze schema krijgt u nog informatie. De eerste medewerkerskaarten zullen in november worden uitgereikt.
Gebruik
Wat kunnen studenten op dit moment met de Delftse CampusCard?
Collegekaart (samen met het bewijs van inschrijving)
De collegekaart is nodig om u te kunnen inschrijven voor tentamens. Studenten die tentamens willen afleggen voor de studierichtingen technische wiskunde en informatica, technische natuurkunde, werktuigbouwkunde en maritieme techniek en industrieel ontwerpen kunnen zich inschrijven met de barcode bij de inschrijfterminals op de betreffende faculteit.
Scope
Huidige gebruiksmogelijkheden voor studenten en medewerkers.
Bij het afhaalbericht ontvangt iedereen een scopecontract. Als u een scopecontract met de PTT wilt afsluiten, moet u het formulier ingevuld terugsturen naar de PTT. Studenten en medewerkers die niet in Nederland wonen, kunnen geen scopecontract afsluiten. Op hun scopeformulier staan *** ingevuld. Iedere Delftse campuscard is voorzien van een scopenummer. Het nummer werkt echter alléén als u een scopecontract hebt afgesloten. Van de PTT ontvangt u een pincode.
IBG
De TU Delft werkt aan nieuwe toepassingen van de kaart.
Begin november zullen studenten gebruik kunnen gaan maken van de mogelijkheid om met hun kaart te communiceren met de Informatie Beheer Groep. Hiervoor worden publieksterminals verspreid over de TU-wijk. Via de terminals kunt u contact leggen met de IB-groep en informatie wijzigen, bijvoorbeeld het doorgeven van uw nieuwe adres.
Tentamen
In de loop van de het studiejaar zal een nieuw tentamen-aanmeldsysteem in gebruik genomen worden, dat gebruik maakt van de chip. Het zal dan mogelijk zijn om u op alle publieksterminals, die over een kaartlezer beschikken, in te schrijven voor tentamens. Over de werking en de ingebruikneming van dit systeem volgt nadere informatie.
Chipper
Vanaf 1 januari 1998 kan iedereen de chipperfunctie activeren. Om de chipper te activeren moet ieder individueel een contract afsluiten met de Postbank.
BTUD
De bibliotheek wil 1 mei 1998 het nieuwe bibliotheeksysteem in gebruik nemen. Met de campuscard beschikt u over een lenerspas en kunt u gebruik maken van de werkplekken in het nieuwe bibliotheekgebouw.
CSa
Bij het beëindigen van je studie neemt de centrale studentenadministratie het bewijs van inschrijving in. Door het innemen van het bewijs van inschrijving is de Delftse campuscard niet meer geldig als collegekaart. De scopefunctie en de chipperfunctie blijven wel bestaan. Hiervoor is immers een aparte overeenkomst gesloten met de PTT of de Postbank.
Meer informatie en het laatste nieuws over de Delftse campuscard is te vinden via DUTIS, het adres is www.bu.tudelft.nl/chipcard. Voor vragen kunt u terecht bij de helpdesk van de campuscard naast de centrale studentenadministratie, Julianalaan 134, tel. 015-2788888.
MOD
Januari 1997 benoemt het cvb een klankbordgroep die zich buigt over MOD-zaken voor zowel het MOD-management als het college zelf. Een klankbordgroep met een kort maar zinvol leven. Kort, omdat acht maanden na benoeming de groep wordt opgeheven. Zinvol, omdat de adviezen een bijdrage leveren in de ontwikkeling van het MOD-proces.
Zo onderstreept de klankbordgroep begin maart de noodzaak om de verantwoordelijkheid voor de clustervorming en de vorming van de clusterdiensten in handen te leggen van het decentrale management. Ook constateert men dat het gedwongen gelijktijdig houden van de veranderingsprocessen – zoals afgesproken met de centrales in het protocol van augustus 1996 – onmogelijk is. Dit vanwege de grote verschillen in uitgangssituaties en omstandigheden van de diverse organisatie-onderdelen. Maar er moet, zo meent men, uiteraard zorgvuldig met sociale aspectenworden omgegaan.
Eind maart is de situatie binnen de TU Delft zodanig dat in lijn met het advies van de klankbordgroep, het cvb op aanraden van het MOD-management besluit het MOD-proces te decentraliseren. Dit houdt in dat de clusterdecaan integraal verantwoordelijk wordt voor de vorming van de clusterdienst.
Door samenvallende omstandigheden is het mogelijk om zonder vertraging de verantwoordelijkheid van het MOD-management naar de decaan te verleggen. Het proces van clusterkeuze is immers vertraagd waardoor de MOD-projectleiders nog niet aan het werk kunnen. Bovendien besluit het cvb de clusterdecanen per 1 september 1997 te benoemen.
In de hierop volgende weken brengt het MOD-management de plannen in lijn met de gedecentraliseerde verantwoordelijkheid. De klankbordgroep levert hierbij commentaar en suggesties. Daarbij wijst men uitdrukkelijk op het belang expliciet aandacht te besteden aan de niet structuurgerichte aspecten van MOD zoals cultuur, managementstijl, en dergelijke.
Als laatste buigt de klankbordgroep zich over het nut van de eigen bijdrage, bezien vanuit de nieuwe situatie. Men concludeert dat continuering van de groep in de bestaande samenstelling niet zinvol is. Aansluitend ontheft het cvb de leden – K. D’Angremond (voorzitter), J.M. Bronneman, J.M. Dirken, H. van Iperen, A.H.M. Verkooijen en M. Verschuijl – onder dankzegging in september van hun taak.
Informatiepunt
Voor informatie, suggesties of opmerkingen over de “Modernisering van de Ondersteunende Diensten” kunt u contact opnemen met mw. Fransje van Veen, tst. 4594, fax 7720 of e-mail: f.m.vanveen@bu.tudelft.nl
Comments are closed.