Opinion

Koppen tellen

Er zijn wetmatigheden waar wij geen raad mee weten. Een ervan is dat een organisatie als die eenmaal bestaat een eigen omvang krijgt. Wilde reorganisaties ten spijt blijkt na een tijdje dat het aantal medewerkers weer op het oude peil is gekomen.

Al heten de onderdelen nu anders en zijn ze anders gerangschikt, als je koppen telt is het heilige getal weer terug. Zo ook ons aller TUD. Na vier jaar reorganiseren zijn wij zelfs gegroeid. Wat wij broodnodig hebben is een Montignac voor organisatie. Iemand die begint met te kijken wat en waarvoor mensen nodig zijn en wat ze doen, en daarop een recept samenstelt. Dan kunnen wij weight watchers aanstellen om ons snelle figuur terug te krijgen en behouden. Het probleem is natuurlijk dat wij zwaargewichten nodig hebben om dat te bereiken.

Ir. Wim Rooberg

Er zijn wetmatigheden waar wij geen raad mee weten. Een ervan is dat een organisatie als die eenmaal bestaat een eigen omvang krijgt. Wilde reorganisaties ten spijt blijkt na een tijdje dat het aantal medewerkers weer op het oude peil is gekomen. Al heten de onderdelen nu anders en zijn ze anders gerangschikt, als je koppen telt is het heilige getal weer terug. Zo ook ons aller TUD. Na vier jaar reorganiseren zijn wij zelfs gegroeid. Wat wij broodnodig hebben is een Montignac voor organisatie. Iemand die begint met te kijken wat en waarvoor mensen nodig zijn en wat ze doen, en daarop een recept samenstelt. Dan kunnen wij weight watchers aanstellen om ons snelle figuur terug te krijgen en behouden. Het probleem is natuurlijk dat wij zwaargewichten nodig hebben om dat te bereiken.

Ir. Wim Rooberg

Editor Redactie

Do you have a question or comment about this article?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.